21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae nu a reusit sa-l ajute pe Bölöni

Marius Niculae nu a reusit sa-l ajute pe Bölöni

• „Sageata“ a obtinut un penalti, care a fost transformat de Jardel
• Cu toate acestea, echipa antrenata de tehnicianul roman nu a reusit decit un rezultat de egalitate in partida cu Uniao Leiria, iar suporterii au cerut demisia lui Loti
• In campionatul german, Reghecampf, Miriuta, D. Munteanu si I. Ganea au fost titulari
• Gilca a jucat tot meciul pentru Villareal, in timp ce Craioveanu nu a evoluat decit sase minute
• Cu Cristi Chivu in formatie, Ajax a cistigat in deplasare

Marius Niculae a fost titular in partida pe care echipa sa, Sporting Lisabona, a terminat-o la egalitate, in deplasare, scor

1-1, cu formatia Uniao Leiria, in etapa a patra a campionatului Portugaliei. Niculae, care a jucat tot meciul si a primit un cartonas galben in minutul 63, a obtinut penaltiul prin care brazilianul Mario Jardel a deschis scorul. La sfirsitul meciului, un grup de fani ai lui Sporting au inconjurat autocarul echipei si i-au cerut antrenorului Ladislau Bölöni sa-si prezinte demisia. Dupa patru etape, Sporting Lisabona ocupa locul 12 in clasament, inregistrind o victorie, doua infringeri si un rezultat de egalitate.

Echipa Energie Cottbus, cu romanii Laurentiu Reghecampf si Vasile Miriuta titulari, a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 3-3, cu formatia VfL Wolfsburg, la care mijlocasul roman Dorinel Munteanu a evoluat tot meciul, in etapa a cincea a campionatului german. Miriuta a primit un cartonas galben in ultimul minut de joc. Ionel Ganea a fost titular in partida pe care echipa sa, VfB Stuttgart, a terminat-o la egalitate, acasa, scor 0-0, cu formatia Hertha Berlin.

Echipa Villarreal, cu mijlocasul roman Constantin Gilca titular, a invins, pe teren propriu, scor 3-0, formatia Osasuna, in etapa a doua din Primera Division. Gilca, care a jucat tot meciul, a primit un cartonas galben in minutul 43. Atacantul Gheorghe Craioveanu a fost introdus pe teren in minutul 84, in locul lui Victor.

Cristian Chivu a fost titular in partida pe care echipa sa, Ajax Amsterdam, a cistigat-o, in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Twente Enschede, in etapa a patra a campionatului Olandei. Chivu a jucat tot meciul, in timp ce portarul Bogdan Lobont nu a evoluat. Echipa Vitesse Arnhem, fara fundasul oltean Stefan Nanu, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 1-1, cu formatia SC Heerenveen.

Mihai Tararache a fost titular in partida pe care echipa sa, Grasshopper Zurich, a cistigat-o, acasa, cu scorul de 1-0, in fata formatiei FC Basel, in etapa a zecea a campionatului elvetian. Tararache a fost inlocuit in minutul 83, cu Ippoliti. Echipa St. Gall, cu atacantul roman Ionel Gane titular, a invins, in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Servette Geneva. Gane a fost schimbat in minutul 63 cu Muller.

Alin Stoica a fost rezerva in partida pe care echipa sa, Anderlecht Bruxelles, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 3-3, cu formatia RC Genk, in etapa a patra a campionatului Belgiei. Stoica a fost introdus pe teren, in minutul 45, in locul lui Hasi. Echipa Standard Liege, fara fundasii romani Liviu Ciobotariu si Tibor Selymes, a terminat la egalitate, in deplasare, scor

1-1, cu formatia St. Trond.

Viorel Moldovan nu a evoluat, din cauza unei accidentari, in partida pe care echipa sa, Nantes, a terminat-o la egalitate, acasa, scor 1-1, cu formatia Sedan, in etapa a sasea din Premier Division. Echipa AS Monaco, fara atacantul roman Florin Raducioiu, pus pe lista de transferari, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Troyes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS