12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir: „Mi-a spus sa nu fiu nervos“

Dragomir: „Mi-a spus sa nu fiu nervos“

De ieri, antrenorul Beldeanu il are in primire pe fundasul Dragomir de la echipa mare a Universitatii. Lui i se vor alatura Sava si Cezar Dinu, ultimul fiind ieri la Bucuresti pentru un control medical. Sava si C. Dinu isi vor continua programul de recuperare alaturi de componentii echipei de tineret, in timp ce Dragomir a fost sanctionat de antrenorul Bondrea. Asupra acestei decizii, l-am abordat ieri pe Ionut Dragomir.

– Sa inteleg ca doar tu ai fost considerat tap ispasitor pentru remiza de simbata?

– Nu mi s-a spus ca doar eu as fi „tap ispasitor“, asa cum va exprimati. As vrea sa clarificam aceasta problema, tot asa cum as vrea sa consemnati si faptul ca, in finalul meciului cu FC Brasov, adversarul meu, Onofras, a reusit sa trimita, cu capul, balonul in bara. Desi am sarit si eu intentionind, evident, sa-l impiedic sa loveasca balonul, n-am reusit, dar nici n-am atins mingea.

– Ce s-a intimplat dupa meci?

– Am avut simbata o discutie cu antrenorul Bondrea, iar duminica dupa refacere mi-a comunicat ca sint trimis la tineret. „Nu trebuie sa fii nervos“, asta mi-a sugerat. Au fost unele discutii dupa meci, si eu am avut o iesire nervoasa, dar eram suparat pe mine.

– Ti-a reprosat ceva si nu ai fost de acord?

– Exact. Mi-a reprosat unele chestii pe care mi le reproseaza numai mie meci de meci. Normal, ca am avut o iesire.

– Respecti decizia antrenorului?

– Categoric, sint jucator sub contract si respect decizia domnului Bondrea. Daca asa a considerat, eu n-am alte comentarii de facut. Vreau sa consemnati un amanunt: il respect foarte mult pe antrenorul Bondrea. Dinsul m-a adus la Universitatea si ii datorez totul. In plus, ceea ce nu prea scrieti este faptul ca antrenamentele domnului Bondrea sint o placere. In fiecare zi vine cu ceva nou, nu se intimpla sa facem antrenamente ca pe timpul celorlalti antrenori.

– De ce crezi ca n-am reusit sa invingem pe Brasov?

– Nu stiu ce sa va raspund. Am avut, intr-adevar, asa cum presa a scris, o evolutie slaba. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca cine stie cum s-ar putea interpreta. Si nici nu-i problema mea. Asa a fost sa fie!

– Acum?

– Ma pregatesc cu tineretul si plec la Piatra Neamt. Om vedea ce va mai fi. Nici nu stiu cit va dura aceasta perioada. Oricum, eu imi vad de treaba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS