14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPe Bicu il bate vintul

Pe Bicu il bate vintul

Divizionara C Dunarea Calafat este revelatia inceputului de sezon, ea clasindu-se, dupa trei etape, pe primul loc al seriei a patra. Calafetenii au marcat in medie trei goluri pe meci, ceea ce dovedeste ca lucrurile s-au schimbat in bine in aceasta vara.

Intrebat cum se simte pe primul loc al clasamentului, tehnicianul de pe malul Dunarii, Marian Bicu, a raspuns glumind: „Nasol. Cam bate vintul la inaltimea asta!“ Devenind serios, Bicu a continuat: „Nu intimplator ne aflam in fruntea clasamentului. Eu am mai spus-o si o repet: obiectivul nostru este sa realizam meciuri frumoase. Daca in urma jocurilor bune vor veni si rezultatele este cu atit mai bine pentru gruparea noastra. Este prematur de spus acum daca ne vom lupta pentru promovare, pentru ca mai sint destule etape pina la finalul campionatului.“

Dunarea Calafat isi va putea consolida prima pozitie a clasamentului in etapa de simbata, cind va juca pe propriul teren in compania formatiei National Giurgiu. Banuim ca Bicu si elevii sai vor avea o misiune usoara, mai ales ca giurgiuvenii au fost invinsi cu un scor categoric, 5-1, de o alta formatie doljeana, Pan Group Armata.

In fine, sa spunem ca formatia antrenata de Marian Bicu a disputat ieri dupa-amiaza o partida de verificare pe stadionul din Calafat, in compania echipei secunde a Extensivului. Dupa 90 de minute de joc atractiv, scorul final a fost egal, 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS