14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ghetoul“ lui Netoiu din Valea Rosie

„Ghetoul“ lui Netoiu din Valea Rosie

Jucatorii divizionarei C UFC Electro au avut programat pentru aceasta saptamina cite un antrenament pe zi, doar marti efectuindu-se doua sedinte de pregatire. In perspectiva meciului de simbata cu Faur Bucuresti, elevii lui Florin Cioroianu vor fi consemnati in aceasta seara in cantonament la baza sportiva „Constructorul“, dar numai in cazul in care diriguitorii gruparii UFC Electro vor face rost de bani.

Si pentru ca tot am vorbit de bani, sa spunem ca, in prezent, situatia financiara a clubului din Valea Rosie este dezastruoasa. Actionarului Universitatii Craiova, Gigi Netoiu, cel care detine 80 la suta din activele gruparii UFC Electro, nu ii mai pasa de soarta angajatilor sai din Valea Rosie, din moment ce jucatorii nu si-au mai primit salariile de doua luni, iar personalul auxiliar de la club nu a mai vazut culoarea banilor de trei luni. O situatie deosebita o au jucatorii Vilsan, Zaharia II si Minoiu, care au restante contractuale de anul trecut, si fotbalistii Voicu si Rotaru, care de trei luni nu si-au mai primit drepturile contractuale. De altfel, Ionut Rotaru s-ar putea sa-si piarda autoturismul pe care l-a amanetat pentru ca avea nevoie de bani. Si masorul formatiei din Valea Rosie are o situatie dificila provocata de neprimirea drepturilor financiare, restantele pe care le are la chirie determinind o instanta judecatoreasca sa dea o hotarire prin care lucrurile din casa ii vor fi scoase la licitatie. Elevii lui Florin Cioroianu sint hotariti ca dupa meciul de simbata, cu Faur Bucuresti, sa nu mai accepte umilinta la care ii supune actionarul Universitatii si sa plece „in corpore“.

Pe Gigi Netoiu se pare insa ca nu il deranjeaza citusi de putin problemele grave pe care le au oamenii de la Electro. „Comandantul“ ori nu vrea, ori nu poate sa le plateasca acestora drepturile financiare, insa ramine un mister de ce, in aceste conditii, nu renunta la clubul din Valea Rosie, preferind sa-l „chinuie“ in continuare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS