22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRădoi va reveni pe gazon

Rădoi va reveni pe gazon

FRF a amînat judecarea cazului Verdeș

Din cauza unor probleme vasculare, mijlocașul Dorin Rădoi nu a evoluat în ultimele partide ale formației din Romanești și nici nu a participat la antrenamentele conduse de Sorin Cîrțu. Talentatul jucător al Extensivului a efectuat ieri un nou control la o clinică din București, investigațiile medicale confirmînd faptul că Rădoi nu are nimic grav.

Dorin Rădoi urmează să primească vineri confirmarea oficială a rezultatelor analizelor din partea doctorului Vîntoiu, cel care l-a consultat, după care se va integra în programul de pregătire al grupării craiovene. Ultimul meci în care Rădoi a îmbrăcat tricoul Extensivului a fost cel cu Politehnica Timișoara, din cadrul primei etape.

Ieri, la Comisia pentru Contracte, Statute și Regulamente a FRF trebuia să se judece memoriul depus FC Extensiv în cazul Verdeș, însă oficialii forului bucureștean au amînat luarea unei decizii pentru săptămîna viitoare. Motivul îl constituie faptul că reprezentanții AJF Dolj nu s-au prezentat la București, pentru a da lămuri despre un contract de joc al jucătorului care este înregistrat la instituția de pe Gheorghe Doja, din perioada cînd Verdeș evolua la ªcoala „Gică Popescu“. Reamintim că fostul atacant de la Pandurii Tîrgu Jiu a semnat un contract de joc cu formația din Romanești, însă ulterior s-a pregătit cu Universitatea.

În fine, conducătorii Extensivului nu au depus ieri nici un memoriu pentru a solicita despăgubiri Universității, în urma deciziei Comitetului Executiv al FRF care l-a declarat pe Claudiu Niculescu bun de joc pentru Dinamo, însă vor face acest lucru în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS