8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportO „afacere“ oltenească

O „afacere“ oltenească

Astăzi, de la ora 17.00, stadionul „Municipal“ din Tîrgu Jiu va găzdui întîlnirea dintre Pandurii și FC Extensiv, meci restanță din cadrul etapei cincea a fazei naționale a Cupei României. Miza acestui meci o constituie calificarea în runda următoare a Cupei României, cînd în competiție vor intra și divizionarele A.

De fapt, această partidă ar fi trebuit să se dispute săptămîna trecută, numai că oficialii clubului din Bănie au solicitat amînarea jocului, deoarece în acea zi Extensiv avea programată o partidă amicală, în compania echipei naționale de juniori UEFA ’83.

Delegația craioveană a plecat ieri după-amiază spre Tîrgu Jiu și și-a stabilit „cartierul general“ la hotelul Parc. Din lotul deplasat de antrenorul Sorin Cîrțu lipsesc Dorin Rădoi și Adrian Mușat, doi jucători care au probleme medicale de o bună perioadă de timp. Conducerea tehnică a echipei din Bănie ar putea folosi la Tîrgu Jiu același „unsprezece“ ca și în confruntarea cu Internațional Pitești: Stoianov – Ghindeanu, Mieilă, Cotora, Panc – Laczko, Vancea, Cristescu, ªola – Bucă, Neagoe. Dacă va repeta evoluția foarte bună din meciul cu Internațional Pitești, Extensiv nu are cum să plece învinsă din reședința județului Gorj. Să nu uităm însă că echipa Pandurii a avut o evoluție apreciată în primele etape ale sezonului, ocupînd poziția a patra a campionatului.

Emil Săndoi, care a preluat de puțin timp conducerea tehnică a echipei din Tîrgu Jiu, a spus ieri: „Sînt convins că Extensiv are una dintre cele mai bune formații din seria secundă a Diviziei B, dovadă că băieții lui Cîrțu au cîștigat sîmbătă la o diferență zdrobitoare partida cu Internațional Pitești. Este un joc specific de Cupă, în care ambele echipe țintesc calificarea. Sper să fie un joc plăcut, care să-i mulțumească pe spectatorii care vor asista la meci, iar echipa cea mai bună să meargă mai departe.“ Tehnicianul gorjenilor nu îl va putea utiliza pe Dică, mijlocașul de la Pandurii suferind o comoție celebrală în meciul de sîmbăta trecută, cu UTA.

Formația Pandurii ar putea evolua în următoarea distribuție: Hîrsu – Amzucu, Ispas, Arcanu – Braia, Lepădatu, Cr. Popescu, Nicolaescu, Trofin – Lițoiu, Ad. Popescu. Meciul va fi arbitrat de G. Stroe (Moreni) – Ed. Dumitrescu (Pitești) și E. Mușetoiu (Cîmpulung Muscel). Observator a fost delegat slătineanul C. Constantinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS