22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Felipe“ va juca la Budapesta

„Felipe“ va juca la Budapesta

Iulian Filipescu a plecat ieri la Budapesta împreună cu lotul selecționatei României, în vederea partidei de mîine cu Ungaria, din cadrul preliminariilor campionatului Mondial din 2002. Filipescu, care s-a pregătit separat toată săptămîna din cauza unor probleme provocate de o ruptură mai veche la mușchii gemeni, s-a antrenat duminică normal. Medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu, a spus ieri că starea de sănătate a lui Filipescu este bună.

Directorul tehnic al reprezentativelor României, Emeric Ienei, a spus ieri, la plecarea spre Budapesta, că nu crede că atmosfera în care se va disputa partida din Ungaria va fi ostilă românilor: „Nu cred că vor fi foarte mulți spectatori în tribune, deoarece ungurii sînt dezamăgiți că nu s-au mai calificat în ultima perioadă la nici un turneu final.“ Oficialul român a adăugat că ar fi bucuros ca formația României să nu mai aibă emoții în ultima partidă cu selecționata Georgiei.

Din delegația României care a plecat ieri spre Budapesta au făcut parte președintele FRF, Mircea Sandu, secretarul general Adalbert Kassai, secretarul general adjunct Cristian Bivolaru, oficialii FRF Dumitru Mihalache, Dan Petrescu, Marian Albu, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, impresarii Ioan și Victor Becali, acționarul Universității Craiova, Gigi Nețoiu, managerul general al echipei Dinamo, Cornel Dinu, și jucătorul dinamovist Florentin Petre, care a fost invitat de Hagi în această deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS