14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDacă Universitatea nu bate e de rău!

Dacă Universitatea nu bate e de rău!

Resimțind dureri, mijlocașul craiovean nu a participat la antrenamentul desfășurat aseară

În partida de verificare de la Pitești, Stoican, Cezar Dinu, Crăciunescu și V. Iacob nu au jucat, primii trei acuzînd accidentări, iar Victoraș Iacob nefiind încă refăcut după operația avută luna trecută. Care-i situația lor actuală? Stoican este aproape recuperat, ca să folosim un termen pe înțelesul tuturor suporterilor. ªi după toate probabilitățile, el va fi apt pentru meciul de sîmbătă cu FC Brașov. Cezar Dinu și Cătălin Crăciunescu acuză unele dureri de aductori, dar pînă sîmbătă și ei vor fi valizi. În privința lui Victoraș Iacob, medicul Liviu Bătineanu este optimist: „Totul decurge bine“. Medicul echipei avea însă și o supărare, Ovidiu Bătineanu, fiul doctorului echipei Universitatea, are mîna în ghips, stînd astfel departe de gazon cîteva săptămîni.

Marius Sava – care se pare că în Trivale i-a recidivat o contractură musculară – a precizat ieri, înainte de antrenament: „Nu știu prea bine la această oră să vă spun ce am, adică n-am un diagnostic clar. Am simțit dureri ușoare, nu pot zice că ar fi vorba de o întindere. Aștept antrenamentul din această seară, să văd despre ce este vorba. Dacă sînt incert pentru meciul cu FCM Brașov? Este prematur să vorbim despre așa ceva, deoarece nu cred că ar putea fi de o accidentare. Să vedem ce zice și «Dochi» (dr. Liviu Bătineanu – n.n.), să urmăresc reacția la antrenament etc. ªi în timpul meciului de duminică de la Pitești am simțit că ceva este oarecum în neregulă: puteam să alerg, dar nu prea puteam să sprintez, ceva mă jena. Oricum, eu aș vrea să joc în meciul cu FC Brașov. ªi să cîștigăm. Dacă Universitatea nu îi bate pe brașoveni, e de rău!“.

Ca și ceilalți coechipieri, Sava apreciază că săptămîna de pregătire de la Sinaia a fost una binevenită: „Cu siguranță, cantonamentul de la munte a fost deosebit de oportun. ªi în mod special pentru mine, eu nefăcînd cantonamentul de iarnă. Cel din vară l-am prins, dar nu l-am efectuat complet tot din motive de sănătate. În consecință, pentru mine perioada asta de la Sinaia a fost chiar mai bine decît binevenită!“

Tineretul lui Aurel Beldeanu va juca joi după-amiază (ora 17.00) meciul cu FCM Brașov (stadion „Ion Oblemenco II“). Tot joi, va fi organizată și o conferință de presă la sediul clubului de pe Unirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS