13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateCNAS angajează IT-iști

CNAS angajează IT-iști

​CNAS va angaja specialişti în tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, pe perioadă o determinată de cel puțin 30 de de luni. Îi va plăti cu salarii de până la 4.000 de euro.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunță că vrea să constituie o echipă de „specialiști de vârf” în tehnologia informației și comunicațiilor. Asta pentru o serie de proiecte informatice „de anvergură”. Prin acestea se va asigura „digitalizarea completă” a sistemului de asigurări sociale de sănătate: „rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și incrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concedii medicale, bilete de trimiteri, scrisorile medicale etc.), rețeta electronică europeană în România, dosarul electronic de sănătate la nivel european”.

CNAS anunță că în acest scop „a scos la concurs cinci posturi

CNAS anunță că în acest scop „a scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialiști IT. Nivelul de salarizare lunar este echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut = cca. 20.000 lei net), contractul de muncă avand durată determinată (minim 30 de luni)”.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până miercuri, 26 iulie 2023, inclusiv.

Anunțul complet al concursului, cuprinzând condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, calendarul concursului, bibliografia și cerințele posturilor, sunt disponibile pe site-ul CNAS – www.cnas.ro – în secțiunea „Informații publice”, subsecțiunea „Posturi vacante”, sau urmând linkul direct: https://cnas.ro/wp-content/uploads/2023/07/Anunt-Selectie-specialisti-IT-31.07.2023.pdf

Citeşte şi: MApN: Aeronavă Spartan, aterizare pe Otopeni după o defecţiune tehnică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS