8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriReducere de 5% la serviciile de radiografie pentru pacienții Centrului Medical Phoenix Medicover care au card de fidelitate!

Reducere de 5% la serviciile de radiografie pentru pacienții Centrului Medical Phoenix Medicover care au card de fidelitate!

Pacienții Centrului Medical Phoenix Medicover care au card de fidelitate beneficiază de 5% reducere la efectuarea oricărui tip de radiografie, în cadrul Centrului de Imagistică deschis pe strada Dimitrie Gerota, nr. 18B.

Radiografiile sunt investigații rapide, nedureroase și ajută la diagnosticarea exactă a afecțiunii de care suferă pacientul. Aparatura disponibilă în cadrul Centrului de imagistică Phoenix Medicover este una performantă, de ultimă generație, tocmai de aceea și lista de servicii medicale Radiologie este cât se poate de diversificată.

Radiografii de oase, la Centrul Medical Phoenix

În cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover – Centrul de Imagistică de pe strada Dimitrie Gerota, nr. 18B, pot fi efectuate, printre altele, radiografii de: mână și picior, genunchi, femur, gambă, articulație, bazin, calcaneu.
Scopul unei radiografii efectuate asupra oaselor este de a depista multiple afecțiuni, care țin în principal de ortopedie, dar nu numai.
Programează-te acum pentru efectuarea unei radiografii, la Centrul de Imagistică Phoenix Medicover, printr-un simplu telefon la numărul 0217 967 399.

Radiografii de torace cu discount, la Centrul Medical Phoenix

O radiografie de torace poate oferi imagini detaliate asupra inimii, plămânului, precum și a zonelor învecinate, implicit asupra vaselor de sânge. Cu ajutorul acestei radiografii, pot fi diagnosticate afecțiuni precum: cancer mamar, inimă mărită și prezența unor vase de sânge blocate, precum și afecțiuni pneumologice.

Radiografiile de abdomen, recomandate pentru problemele tractului digestiv și urinar

În cadrul Centrului de Imagistică Phoenix Medicover pot fi efectuate inclusiv radiografii de abdomen, care pot ajuta la diagnosticarea unor probleme ale tractului digestiv, precum și la vizualizarea unor posibile obiecte înghițite de un copil. În unele cazuri, în funcție de patologie, aceste radiografii se efectuează cu ajutorul unei substanțe de contrast.
Din echipa Phoenix Medicover D. Gerota fac parte cinci medici radiologi, iar pacienții au posibilitatea de a solicita și a doua opinie printr-o colaborare directă a clinicii cu medici recunoscuți din Bucureşti.

Investigații RMN si Dexa cu preț redus, la Centrele Phoenix Medicover

Și investigațiile RMN au preț redus pentru pacienții care au card de fidelitate. Aceștia plătesc cu 5% mai puțin pentru efectuarea oricărui tip de investigație RMN. De asemenea, pacientii Dexa beneficiază de reducere de 20% la investigatii.

Testare gratuită Babeș Papanicolau, la Centrul Medical Phoenix

Recent, Centrul Medical Phoenix Medicover s-a alăturat programului național pentru prevenirea cancerului de col, iar pacientele Phoenix Medicover care au între 25 și 64 de ani impliniti, care nu sunt în monitorizare cu histerectomie totală sau cancer de col uterin și nu au recoltat în ultimii 5 ani în cadrul programului, pot beneficia de consultație ginecologică gratuită în baza bileteului de trimitere de la medicul de familie. De asemenea, pot beneficia de testare gratuită Babeș Papanicolau, principala metodă de screening și prevenție în ceea ce privește cancerul de col.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS