9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRMN și consultații gratuite pentru pacienții asigurați, la Phoenix Medicover

RMN și consultații gratuite pentru pacienții asigurați, la Phoenix Medicover

Cu respect pentru pacient și pentru profesie. La noul sediu Phoenix Medicover de pe strada Dr. Dimitrie Gerota, pacienții asigurați pot beneficia de investigații RMN gratuite (iar în curând vor fi disponibile și investigații RX), atât de importante pentru sănătatea lor. Clinica oferă, pe lângă centrul ultramodern de imagistică, un pachet de servicii medicale complete.

La fel ca și în celelalte clinici Phoenix Medicover, pacienții rețelei de sănătate pot beneficia de cardul de fidelitate ce le oferă reduceri de 5% la consultații și investigații, 10% la analizele medicale de laborator și 20% la testare OSTEODENSITOMETRIE DEXA.

„Pentru că scopul nostru este ca pacienții Phoenix să beneficieze de o experiență medicală completă, să nu fie nevoiți să se plimbe prin oraș pentru a-și face toate investigațiile și consultațiile necesare, să eficientizăm timpii de lucru în ceea ce privește procesul medical, centrul de imagistică Phoenix-Medicover dispune și de servicii medicale conexe, din specialități medicale/chirurgicale atât în contract CAS, cât și fără”, transmit reprezentanții clinicii.

În sediul de pe strada Gerota, se găsesc și specialitățile chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, chirurgie și ortopedie pediatrică, medicină internă, obstetrică- ginecologie, pneumologie, urologie, endocrinologie, neurologie, cardiologie.
„Specialitățile medicale disponibile în cadrul Centrului de Imagistică au fost alese pentru a ajuta pacientul să economisească timp, pentru a obține un diagnostic clar și un plan de tratament eficient. Cu excepția specialităților și serviciilor menționate mai sus, în cadrul Centrului de Imagistică există și posibilitatea efectuării de investigații precum ecografii, precum și un punct de recoltare analize medicale”, adaugă echipa Phoenix Medicover.

Serviciile medicale sunt disponibile prin programare prealabilă, la numărul de telefon 0217967399.

Detalii legate de serviciile de imagistică și modul în care puteți beneficia gratuit de ele se găsesc aici: https://www.phoenix-hospital.ro/clinici/rmn

O echipă de specialiști cu experiență sunt disponibili în cadrul Centrului de Imagistică, pe baza unei programări prealabile.
Mai jos regăsiți serviciile medicale disponibile la centrul de pe strada Dr. Dimitrie Gerota, cu mențiunea celor în contract cu Casa de Asigurări și a specialiștilor din echipa medicală.

Specialități Phoenix Medicover – Dimitrie Gerota

Cardiologie – CAS: DR. GRECU ALINA
Medicină internă – CAS: DR. STANIA CRISTINA; DR. STAMATOIU ROXANA
Neurologie: CAS DR. POPESCU ALISA; DR. IANCU MARIA
Ortopedie-traumatologie – CAS: DR. RAUL MURESAN
Obstetrică-Ginecologie – CAS: DR. ZLATEA MĂDĂLINA; DR. RAHEB DIANA, DR VÎLCEANU ANA MARIA
Chirurgie generală: DR PAITICI ȘTEFAN; DR. MĂRGĂRITESCU DRAGOȘ
Chirurgie și ortopedie pediatrică: DR. CÂRSTOIU ELEODOR, DR. PURCARU IONUȚ
Pneumologie – CAS: DR. OLARU BIANCA
Urologie – CAS: DR. FLOREA CRISTINA; DR. PRIOTEASA MIHAELA, DR. GRIGORE ANDREI; DR. GÎDEA MERONICA
Endocrinologie – CAS: DR. ȘERBU OANA, CAS DR. DUDESCU MIHAELA CRISTINA, DR. DRAGOMIRESCU CARMEN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS