6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNoul director al DSP Dolj, înscăunat cu discreţie

Noul director al DSP Dolj, înscăunat cu discreţie

Directorii executivi ai Direcţiei de Sănătate Publică Dolj nu par să aibă o aderenţă foarte mare la scaunul acestei funcţii, instituţia schimbând trei manageri numai în perioada pandemiei. Ieşirea din starea de alertă declanşată de Covid-19 aduce şi ea o schimbare. Mandatul Iulianei Manea a încetat, iar în locul acesteia a fost numit director executiv interimar Viorel Dorin Micu, auditor până de curând în cadrul DSP.

Purtătorul de cuvânt al DSP Dolj, Ştefan Popescu, a explicat că Iuliana Manea a preluat atribuţiile pe perioada stării de alertă, iar odată cu încetarea acesteia s-a întors la fostul post ocupat în cadrul Direcţiei.

Viorel Dorin Micu a primit decizia de numire în data de 9 mai. „Sunt la Direcţia de Sănătate Publică din 1999, am fost consilier, iar în ultimii ani, auditor”, a declarat, pentru GdS, noul director.

Reamintim că la debutul pandemiei, directorul executiv al DSP Dolj era Ludmila Prunariu, care a demisionat la puţin timp după apariţia primelor cazuri Covid din România, acuzând probleme de sănătate şi solicitând un post de adjunct. În locul său, a fost numită Valeria Andreescu, dar şi aceasta a demisionat după un an şi câteva luni, invocând motive personale.

Din iulie 2021, la conducerea DSP Dolj s-a aflat Iuliana Manea, care fusese numită iniţial pe o perioadă de trei luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS