17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateȘefa secției ATI de la SCJU Craiova, decorată de Președintele României

Șefa secției ATI de la SCJU Craiova, decorată de Președintele României

Medicul craiovean Alice Drăgoescu, șefa secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, a fost decorată marți, 1 decembrie, de către Președintele României, cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. Distincția a fost acordată „în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19 de pe teritoriul țării noastre” mai multor medici din linia I, din spitalele din țară.

Coordonatoarea secției ATI a ținut să menționeze, cu acest, prilej, întreaga echipă care a depus toate eforturile pentru îngrijirea pacienților Covid .

„În această zi de sărbătoare națională, am primit în numele întregii noastre echipe ATI SCJU Craiova, o distincție deosebită din partea Președintelui Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii de la Palatul Cotroceni: Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, ca răsplată pentru eforturile depuse în lupta împotriva pandemiei. Mulțumesc întregii echipe ATI SCJU Craiova pentru munca deosebită depusă în toată aceasta perioada dificilă pentru noi toți. Felicitări tuturor!” a transmis dr. Alice Drăgoescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS