23.6 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăSanatateBilanț provizoriu Covid: Scade notabil numărul de cazuri și decese

Bilanț provizoriu Covid: Scade notabil numărul de cazuri și decese

În ultimele 24 de ore au fost confirmate aproape 5.300 de cazuri noi de coronavirus, potrivit bilanțului provizoriu anunțat duminică dimineață. De asemenea, au fost înregistrate aproape 272 de decese ale unor pacienți infectați cu SARS-CoV2.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 7 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 5.293 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 272 decese dintre care 10 anterioare, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică, precizând că va oferi detalii în buletinul informativ de la ora 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:25

Craiovean prins de trei ori băut la volan, în...

Poliţiştii de la Secţia 2 Craiova au dispus reţinerea unui bărbat de 52 de ani, care a fost depistat conducând băut de trei ori, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. În plus, bărbatul avea permisul anulat. Asta pentru că, în urmă cu aproape trei ani, a fost condamnat pentru conducere sub influanţa alcoolului şi cu permisul suspendat. A primit o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare.

ȘTIRI GdS