16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateMedic, despre evoluţia COVID în România: Suntem toţi nişte idioţi! E nevoie de terapia-şoc

Medic, despre evoluţia COVID în România: Suntem toţi nişte idioţi! E nevoie de terapia-şoc

Un cunoscut medic din România explică, pe înţelesul tuturor, cum e cu evoluţia COVID şi de ce vaccinarea obligatorie este o urgenţă naţională. Gabriel Diaconu, psihiatru, spune că aparent ajungem la un prag de echilibru, pentru că în realitate haosul poate apărea oricând, potrivit adevarul.ro.

Medicul a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care arată de ce este nevoie de o acoperire vaccinală de peste 90% pentru a putrea controla haosul pandemiei, nicidecum, de a elimina virusul din ciruclaţie:

Beznă. Haos. Legătura dintre crăci de prun şi comportamentul social, respectiv fibrilaţia atrială. Avertisment: următoarele rânduri sunt destinate unui public minim informat ştiinţific şi academic. Pentru toţi ceilalţi cel mai probabil că nu au absolut niciun sens. Prunii cresc foarte ciudat. Nu sunt copaci ”armonioşi” cum sunt brazii, sau stejarii. Poţi să propui, mai mult, că nu există doi pruni la fel. Dacă sunt pe relief plan au o anumită configuraţie. Dacă-i pui pe-un deal se strâmbă, se încovoaie, se contorsionează ca sub mâna unui zeu pervers. Crengile se despart în falange hidoase, noduroase, care apoi desprind alte crenguţe, din ce în ce mai subţiri.

Nu există ordine. Doar dezordine.

Citeşte articolul integral pe adevarul.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS