10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMaraton de vaccinare la Spitalul Militar din Craiova

Maraton de vaccinare la Spitalul Militar din Craiova

Spitalul Militar Craiova organizează în zilele de luni și marți, 25-26 octombrie, un maraton al vaccinării anti Covid, alăturându-se inițiativelor de mobilizare a populației să se imunizeze.

„Lupta continuă și numai împreună vom învinge ! În vederea combaterii răspândirii virusului SARS COV 2, în Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Militar ”Dr. Ștefan Odobleja” Craiova, se organizează un maraton al vaccinării. Maratonul se desfășoară începând cu 25.10 ora 08.00 și până la 26.10.2021 ora 20.00, la sediul spitalului str. Caracal nr. 150, iar doritorii se pot vaccina cu serurile Pfizer sau Johnson & Johnson. Vă așteptăm la vaccinare, aceasta fiind cea mai sigură și mai rapidă soluție pentru a reveni la o viață normală! Mulțumim tuturor celor care se prezintă la vaccinare pentru încrederea acordată și înțelegerea de care dau dovadă și de asemenea tuturor celor implicați în procesul de vaccinare pentru efortul depus!” transmit reprezentanții unității medicale.

Record de vaccinări cu prima doză în Dolj pe 21 octombrie

Joi, 21 octombrie, Doljul a atins un număr record de imunizări cu prima doză Covid: 2702 persoane, aproape dublu față de zilele precedente.

În total, conform raportului transmis de Direcția de Sănătate Publică vineri, 22 octombrie, 199.885 de persoane din Dolj și-au făcut prima doză de vaccin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS