11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatate(VIDEO) Peste 70 de copii bolnavi de COVID, internați în secțiile de terapie intensivă

(VIDEO) Peste 70 de copii bolnavi de COVID, internați în secțiile de terapie intensivă

Peste 70 de copii bolnavi de COVID sunt internați în secțiile de terapie intensivă, spune ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă. Mihăilă a fost întrebată miercuri despre numărul copiilor bolnavi de COVID internați în ATI.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, conferință de presă

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, conferință de presă în care vor detalia ce conține Ordinul de Ministru comun pentru deschiderea şi funcţionarea şcolilor – Condițiile în care începe școala sunt anunțate astăzi.

Posted by Ministerul Sănătăţii – România on Wednesday, September 1, 2021

„Ieri, numărul de copii din secțiile de terapie intensivă depășea 70”, a răspuns ministrul, arată Mediafax. Unii dintre ei cu forme severe. Ei provin din familii nevaccinate: „avem internați și copii sub 6 luni”, potrivit stiripesurse.ro

Mai multe județe au anunțat că numărul copiilor cu coronavirus crește

În ultimele zile, mai multe județe au anunțat că numărul copiilor cu coronavirus crește. Numai Spitalul Judeţean Timişoara informa că are 25 de paturi COVID-19 pentru copii, dar dacă va fi nevoie paturile pot fi suplimentate până la 50.

Pe de altă parte, medicul Alexandru Rafila spunea marți: „Copiii, vezi Doamne, devin subiectul principal al acestei infecții. Cifrele pe care le văd eu de la INSP nu arată acest lucru”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS