29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎn Dolj, nu s-a înscris nimeni la examenul pentru funcția de director la CAS

În Dolj, nu s-a înscris nimeni la examenul pentru funcția de director la CAS

Doar 5 dintre cei 33 de candidați la proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate au promovat examenul.

Concursul a fost organizat pentru ocuparea funcţiilor de director al Casei de Asigurări de Sănătate din 35 de judeţe şi din Bucureşti, precum şi al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti. Pentru ocuparea funcției de director la CAS Dolj nu s-a înscris nici un candidat. Doar 33 de candidați din cei 54 admiși la proba scrisă a concursului s-au prezentat la examen, ceea ce înseamnă că în cazul a 20 de CAS-uri, postul de director nu va fi ocupat în urma acestui concurs.

Cinci dintre cei 33 de candidați care s-au prezentat, joi, la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate, au promovat examenul, potrivit rezultatelor afișate vineri seară pe site-ul CNAS. 28 de candidați au fost respinși, iar 21 nu s-au prezentat la examen. Pentru a promova, candidații trebuiau să obțină cel puțin nota 7.Așadar, în urma concursului organizat joi, doar 5 case județele de asiguări de sănătate vor avea o nouă conducere. Este vorba de cele din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița Năsăud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS