19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFOTO-VIDEO: Cum decurge prima zi de vaccinare fără programare la Spitalul Militar Craiova

FOTO-VIDEO: Cum decurge prima zi de vaccinare fără programare la Spitalul Militar Craiova

Aproape 100 de persoane se vaccinaseră astăzi, 4 mai, până la ora prânzului, la centrul pentru vaccinare fără programare de la Spitalul Militar din Craiova, iar craiovenii continuau să vină pentru a se imuniza anti Covid doar cu cartea de identitate.

În jurul orei 11:30, la fluxul pentru vaccinarea fără programare, erau prezenţi preponderent craioveni cu vârste peste 60 de ani. Majoritatea au spus că nu au reuşit sau nu au ştiut cum să se programeze în platformă, iar când au auzit de centrul deschis la Spitalul Militar, au decis să vină aici. Au fost şi persoane care au renunţat la programarea deja făcută în platformă pentru a se imuniza mai repede.

Lt. Col. Lucian Balaure, ofiţer Relaţii Publice al unităţii, a precizat că persoanele care se vaccinează în cadrul acestei campanii de o săptămână vor putea face rapelul tot la acest centru. Campania de vaccinare non-stop de la Spitalul Militar Craiova va dura până pe 11 mai.

Reprezentanţii Spitalului Militar le transmit oamenilor să aibă încredere şi să vină să se vaccineze.

Centrul de vaccinare foloseşte doze Pfizer.

Marţi dimineaţă a demarat prima zi de vaccinare fără programare la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova. Proiectul-pilot privind vaccinarea cu prezentare directă la centru, doar cu buletinul, va dura o săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS