10.8 C
Craiova
luni, 19 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Peste 56.000 de persoane au fost vaccinate anti-Covid, în ultimele 24 de ore

Peste 56.000 de persoane au fost vaccinate anti-Covid, în ultimele 24 de ore

Peste 56.000 de persoane au fost vaccinate, în ultimele 24 de ore, anti-Covid în România. Dintre acestea, 49.091 au fost imunizate cu Pfizer, 5.264 cu Moderna și 2.468 cu AstraZeneca a anunțat Comitetul Naţional pentru Coordonarea Vaccinării anti-COVID.

În total, de la debutul campaniei de vaccinare, peste 2,2 milioane de persoane au fost inoculate cu unul dintre vaccinuri și au fost administrate peste 3,5 milioane de doze de vaccin, conform HotNews.

Conform informațiilor transmise duminică seară de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), în ultimele 24 de ore au fost administrate 56.823 de doze, dintre care 25.447 ca primă doză și 31.376 de doze ca rapel (din care 130 Moderna și 11 Pfizer).

De la începutul campaniei au fost administrate peste 3,5 milioane de doze de vaccin

De la începutul campaniei de vaccinare, 2.206.254 persoane au fost inoculate cu unul dintre vaccinuri și au fost administrate peste 3,5 milioane de doze de vaccin.

Au fost înregistrate 185 de reacții adverse comune şi minore

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 185 de reacții adverse comune şi minore, dintre care 8 de tip local şi 177 de tip general.

Autoritățile menționează că din toate reacțiile adverse din ultimele 24 de ore, 105 reacții sunt în curs de investigare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Programele Rabla pentru mașini și electrocasnice, operaționale în scurt...

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că programele Rabla...

ȘTIRI GdS

Programele Rabla pentru mașini și electrocasnice, operaționale în scurt...

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că programele Rabla pentru mașini și pentru electrocasnice devin operaționale în scurt timp, după ce Guvernul va aproba,...

CFR Călători suplimentează numărul de trenuri pentru perioada minivacanţei...

CFR Călători va suplimenta, în perioada 30 aprilie - 4 mai, numărul trenurilor către cele mai solicitate destinaţii cu ocazia minivacanţei de 1 Mai...

Autoritățile iau în calcul schimbarea modalităţii de programare la...

Autoritățile iau în calcul modificarea modalităţii de programare ”cel puţin” pentru centrele de imunizare din mediul rural, din cauză că platforma ”nu este uşor...

Rețea nouă de alimentare cu apă pe strada Sărarilor

Rețea nouă de alimentare cu apă pe strada Sărarilor, din Craiova. Echipele Companiei de Apă Oltenia au finalizat lucrările în timp record.

Fals taximetrist prins de poliţişti cu o sabie şi...

Un tânăr de 26 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un taxi fără atestat profesional şi cu o sabie...

Vlad Voiculescu: La Spitalul Colentina sunt peste 500 de...

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu continuă să susțină că în realitate numărul deceselor COVID-19 este mult mai mare și a exemplificat, luni, cu...