5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateO asistentă de la ATI SJU Craiova a leșinat în timpul programului

O asistentă de la ATI SJU Craiova a leșinat în timpul programului

O asistentă medicală de 44 ani, din cadrul secției de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Craiova și-a pierdut duminică dimineața cunoștința, în timpul programului de lucru. Colegii acesteia spun că de vină este stresul și se plâng că sunt jigniți de medici, însă conducerea spitalului transmite că nu are sesizări de acest fel din partea angajaților.

Laurențiu Ivanovici, directorul unității medicale, spune că asistenta este acasă acum, starea ei fiind bună. Cu privire la plângerile colegilor, Ivanovici spune că nu poate comenta aceste declarații în lipsa unor sesizări: „Dacă așa stau lucrurile, să vină și să sesizeze, eu îi aștept”.

Directorul medical Cristiana Geormăneanu a precizat pentru GdS că asistenta medicală a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea: „În cursul dimineții de ieri (duminică – n.r.) asistenta a prezentat pierdere a stării de cunoștințe. A primit imediat îngrijiri medicale de urgență, a fost investigată. Pacienta a fost eliberată la domiciliu la cerere, sub semnătură, întrucât a refuzat să fie internată la Neurologie, cum i se recomandase. Este conștientă, stabilă, recomandarea era de internare în Clinica de Neurologie pentru supraveghere și tratament, însă a cerut insistent externarea”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS