0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Sanatate Marea Britanie: Studii cu spray nazal împotriva COVID-19

Marea Britanie: Studii cu spray nazal împotriva COVID-19


SaNOtize Research and Development, cu sediul în Canada, a inițiat studiile clinice ale sprayului său nazal împotriva Covid-19 la Ashford și St Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust din Surrey, Marea Britanie. potrivit www.clinicaltrialsarena.com.

SaNOtize Oxidul Azotic Spray nazal (NONS) este conceput pentru a extermina virusul SARS-CoV-2 în căile respiratorii superioare și a opri incubarea acestuia și răspândirea în plămâni. Spray-ul nazal cu oxid nitric SaNOtize (NONS) este conceput pentru a ucide virusul în căile respiratorii superioare ale nasului, împiedicându-l să se dezvolte acolo și apoi să se răspândească în plămâni. Soluția SaNOtize poate fi aplicată departe de un spital.

Este ușor de utilizat, ieftin și sigur. El a fost dezvoltat de SaNOtize Research and Development Corp cu sediul în Vancouver, Canada, iar oamenii de știință au descoperit că, atunci când este produs în mod natural de corpul uman, oxidul nitric este eficient în rezistența la infecțiile virale.

Reprezentantul SaNOtize în Marea Britanie și Uniunea Europeană, Rob Wilson, a declarat că „acest tratament simplu ne va ajuta să reluăm ceva care se apropie de viața socială normală … chiar dacă inhalăm virusul, putem proteja împotriva acestuia și îl putem distruge aplicând soluția pe o bază regulată”.

„Tratamentul SaNOtize ar trebui considerat un eficient pentru căile respiratorii superioare, similar cu atunci când oamenii folosesc igienizatoare pentru mâini pentru a-și curăța mâinile”, a declarat Rob Wilson, fost deputat al Partidului Conservator care supraveghează procesul din Marea Britanie pentru SaNOtize. Studiul a început la spitalul general Ashford&St Peter`s din Surrey.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Medicii, prea scumpi pentru şcolile şi grădiniţele din Dolj

În plină pandemie, multe şcoli din Dolj nu au medic şcolar. Primarii spun că acum în pandemie nu au avut bani pentru a încheia...

Psih. Mihaela Sârbu: Cum ne pot afecta relațiile toxice...

O relaţie este, pentru majoritatea oamenilor, un punct de echilibru. Dar există situaţii când relaţiile se deteriorează şi ajung să ne afecteze emoţional. Mulţi...

Un bărbat a sechestrat şi înjunghiat mortal doi muncitori

Un bărbat, de aproximativ 60 de ani, din Onești, a sechestrat, luni, într-un imobil din localitate, doi muncitori care efectuau lucrări de reparații, a...