12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSanatateMarea Britanie: Studii cu spray nazal împotriva COVID-19

Marea Britanie: Studii cu spray nazal împotriva COVID-19


SaNOtize Research and Development, cu sediul în Canada, a inițiat studiile clinice ale sprayului său nazal împotriva Covid-19 la Ashford și St Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust din Surrey, Marea Britanie. potrivit www.clinicaltrialsarena.com.

SaNOtize Oxidul Azotic Spray nazal (NONS) este conceput pentru a extermina virusul SARS-CoV-2 în căile respiratorii superioare și a opri incubarea acestuia și răspândirea în plămâni. Spray-ul nazal cu oxid nitric SaNOtize (NONS) este conceput pentru a ucide virusul în căile respiratorii superioare ale nasului, împiedicându-l să se dezvolte acolo și apoi să se răspândească în plămâni. Soluția SaNOtize poate fi aplicată departe de un spital.

Este ușor de utilizat, ieftin și sigur. El a fost dezvoltat de SaNOtize Research and Development Corp cu sediul în Vancouver, Canada, iar oamenii de știință au descoperit că, atunci când este produs în mod natural de corpul uman, oxidul nitric este eficient în rezistența la infecțiile virale.

Reprezentantul SaNOtize în Marea Britanie și Uniunea Europeană, Rob Wilson, a declarat că „acest tratament simplu ne va ajuta să reluăm ceva care se apropie de viața socială normală … chiar dacă inhalăm virusul, putem proteja împotriva acestuia și îl putem distruge aplicând soluția pe o bază regulată”.

„Tratamentul SaNOtize ar trebui considerat un eficient pentru căile respiratorii superioare, similar cu atunci când oamenii folosesc igienizatoare pentru mâini pentru a-și curăța mâinile”, a declarat Rob Wilson, fost deputat al Partidului Conservator care supraveghează procesul din Marea Britanie pentru SaNOtize. Studiul a început la spitalul general Ashford&St Peter`s din Surrey.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS