3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateMinisterul Sănătății: Stai acasă de Revelion! O singură noapte cu prietenii poate costa o viață

Ministerul Sănătății: Stai acasă de Revelion! O singură noapte cu prietenii poate costa o viață

Ministerul Sănătăţii îi îndeamnă pe români să stea acasă revelionul acesta. „Vei ajuta să scadă riscul răspândirii COVID-19 și vei ajuta personalul medical din prima linie să respire, pentru că acum se sufocă sub presiunea cazurilor.”

Mii de medici și asistenți medicali luptă în prima linie cu pandemia, amintește Ministerul Sănătății. „Au grijă de noi și acum e timpul ca noi să avem grijă de ei.”

„Stai acasă un revelion! Poate salvezi o viață anul următor”, este mesajul instituției conduse de Vlad Voiculescu pentru acest final de an.

„O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor. Da, știm că abia așteptai să mergi la cabană în Poiană. Totuși, revelionul acesta nu e ca altele. E unul în care trebuie să avem grijă de cei dragi. Când stăm fiecare acasă, de fapt, investim într-un an nou mai bun. Rămâi acasă, bucură-te de cei cu care îți împarți acoperișul. Deschide o șampanie* doar pentru tine. Lasă vecinii să-ți bată în țeavă. Ia ultima felie de cozonac. Meriți.

*de altfel, ca Minister al Sănătății, îți recomandăm să nu o bei pe toată, doar să o deschizi”, transmite Ministerul într-o postare pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS