12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateDr. Cristiana Geormăneanu este noul director medical de la SJU Craiova

Dr. Cristiana Geormăneanu este noul director medical de la SJU Craiova

Dr. Cristiana Geormăneanu este noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova. Dr. Geormăneanu, fost purtător de cuvânt al unităţii medicale, a fost numită în funcţie prin dispoziția Ministrului Sănătății, vineri, 25.09.2020. Ea l-a înlocuit în funcţie pe dr. Bogdan Fănuţă, al cărui mandat interimar de 6 luni a încetat în data de 12.09.2020.

„Propunerea de numire a venit din partea mea. Este cadru universitar, un medic cu o mare experiență, fost purtător de cuvânt al spitalului”, a transmis Laurenţiu Ivanovici, managerul SJU Craiova.

„Am preluat de curând funcţia de director medical. Este o onoare pentru mine, dar şi o mare responsabilitate. Este o perioadă grea, pe lângă toate problemele cu care se confruntă, de regulă, un director medical al unui spital judeţean de urgenţă, există şi aceste probleme specifice perioadei de pandemie. Este o situaţie complexă, dar eu voi încerca să fiu cât mai eficientă. Sunt parte a unei echipe cu oameni extraordinar de serioşi, cu care comunicarea este foarte bună. Specialitatea mea este medicina de urgenţă, iar în această specialitate munca de echipă contează foarte mult. Aşa că această experienţă mă ajută în privinţa lucrului în echipă. Dificultăţile sunt de toate felurile şi încercăm să le depăşim”, a declarat dr. Geormăneanu din noua postură.

SJU va avea şi un nou director de îngrijiri medicale. Începând de astăzi, 1 octombrie, noul director de îngrijiri este asistentul medical Daniela Budulan, în urma renunțării la această funcţie a Mădălinei Faura Ispas. Daniela Budulan a fost Asistent Sef al Secției de Neurochirurgie din spitalul judeţean.

Mădălina Faura Ispas va coordona ca asistent şef activitatea Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, anunţă managerul Laurenţiu Ivanovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS