24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSanatateTratament inovator anti-Covid aplicat în Spania

Tratament inovator anti-Covid aplicat în Spania

Un tratament inovator administrat unor fotbaliști spanioli infectați cu coronavirus a dat rezultate încurajatoare. Simptomele acestora au dispărut după cel mult 72 de ore, iar primul pacient s-a vindecat după 10 zile, relatează Mundo Deportivo.

Este vorba despre 28 de persoane din cadrul clubului Fuenlabrada, din liga a doua. Aceștia au primit un tratament produs de compania farmaceutică Fagron și compus din ImunoTF ( compus exclusiv din factori de transfer care fac parte din sistemul imunitar și acționează ca un un sistem de mesagerie imunologică), Miodesin (un puternic antiinflamator) substanțe chimice de origine naturală și ingrediente precum zinc, seleniu, vitamina D sau siliciu, începând cu dimineața zilei de 26 iulie.

La 48-72 de ore de la începerea tratamentului, simptomele pacienților dispăruseră, iar zece zile mai târziu primul membru al echipei a devenit negativ la testul PCR.

Medicul clubului a explicat că tratamentul a fost administrat și celorlalte persoane sănătoase din club, iar sistemul lor imunitar s-a întărit, prevenind răspândirea virusului.

Aceste rezultate reprezintă progres în lupta împotriva COVID-19, deoarece tratamentul produs de Fagron elimină simptomele în mai puțin de 72 de ore, dar este prescris și pentru prevenirea Covid-19.

Tratamentul produs de Fagron a apărut deja în două publicații științifice de prestigiu

Encyclopedia.pub, o bază de date care colectează cele mai recente studii, a publicat un studiu care arată modul în care patru pacienți au arătat o îmbunătățire a simptomelor generale după utilizarea ImunoFormula și o scădere a timpilor de recuperare.

Un alt studiu privind tratamentul cu ImunoFormula a fost publicat de „Jurnalul de medicină personalizată”, cu un scor de 4,4 din 5.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS