12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe redeschide maternitatea Filantropia din Valea Vlăicii

Se redeschide maternitatea Filantropia din Valea Vlăicii

Veste bună pentru mămici. Maternitatea Filantropia din Valea Vlăicii se redeschide de miercuri, 8 iulie. Managerul spitalului, Liviu Radu, spune că au fost finalizate lucrările de modificare a circuitelor şi s-a obţinut avizul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj pentru reînceperea activităţii pe strada Filantropiei.

„De miercuri se reia activitatea în maternitate, unde vor fi internate şi paciente non-Covid, dar şi paciente suspecte sau pozitive. Activitatea se va desfăşura, desigur, ţinând cont de recomandări, respectând distanţarea în saloane şi măsurile specifice de protecţie”, a declarat Radu pentru Gazeta de Sud.

Maternitatea Filantropia din Valea Vlăicii a avut suspendată după ce DSP a stabilit ca unitatea medicală să fie maternitate suport Covid. Pacientele suspecte sau confirmate cu noul coronavirus care necesitau asistenţă medicală pe secţia obstetrică-ginecologie au fost tratate în secţia Covid amenajată în Sărari, iar Spitalul Judeţean de Urgenţă a preluat, în această perioadă, toate naşterile non-Covid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS