17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateConsumaţi pepene galben dacă suferiţi de insomnie

Consumaţi pepene galben dacă suferiţi de insomnie

Pentru că este sezonul pepenilor, profitaţi din plin de acest lucru şi consumaţi cât mai mult pepene galben. Acesta are numeroase beneficii.

Ca şi pepenele verde, cel galben conţine, în mare parte, apă, astfel că este indicat pentru a ne hidrata în timpul zilelor toride. Dar un lucru mai puţin cunoscut despre acest fruct e că ne ajută să dormim mai bine.

Datorită valorilor sale nutritive, smoothie-ul de pepene galben este recomandat persoanelor cu tulburări de somn. De asemenea, calmează sistemul nervos, un motiv în plus care contribuie la efectul benefic pe care fructul îl are asupra persoanelor care suferă de insomnie.

Pentru că este format în cea mai mare proporție din apă, el poate fi consumat şi seara. Nu există alte componente care să provoace tulburări ele stomacului. Aşadar, o cantitate potrivită de pepene galben n-ar trebui să creeze probleme. Totuși, dacă aveţi sensibilităţi ale tractului gastrointestinal, ar fi mai bine să evitați consumul acestui fruct înainte de cină sau înainte de culcare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS