10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRecuperare medicală, ca în stațiune, în centrul Craiovei

Recuperare medicală, ca în stațiune, în centrul Craiovei

O echipă de profesioniști și aparatură medicală unică în Oltenia. Departamentul de Recuperare Medicală și Fizioterapie al Centrului Medical Prima Clinic oferă servicii medicale de recuperare medicală, în centrul Craiovei, în cele mai sigure condiții, dar și la cele mai accesibile prețuri. Prima Clinic lucrează în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, dar și cu firme private de asigurări medicale. Tratamentele de reabilitare medicală sunt recomandate atât pentru persoanele vârstnice, care se confruntă cu boli reumatologice, cât și pentru pacienții tineri care confruntă cu dureri de spate, dureri articulare.

Departamentul de Recuperare Medicală și Fizioterapie al Centrului Medical Prima Clinic dispune de aparatură de ultimă generație, unică în Oltenia, unde pacienții care pot beneficia de următoarele proceduri: electroterapie (galvanizare, ionogalvanizare, electrostimulare, curenți diadinamici, Trabert, TENS, curenți interferențiali, ultrasunete), laserterapie, magnetoterapie, drenaj limfatic manual, masaj terapeutic loco-regional (sedativ, trofic, decontracturant, anticelulitic, facial), termoterapie (parafină, fototerapie, crioterapie), kinetoterapie (gimnastică medicală), adresată atât adultilor, cât și copiilor. Programele de tratament sunt individualizate, în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Tratamentele de recuperare se efectuează după consultațiile oferite de medicii specialiști.

Contract cu CAS Dolj

Tratamentele de recuperare se efectuează după consultațiile oferite de medicii specialiști. În baza biletului de trimitere, consultația este gratuită, dar și o mare pare din tratamente.

„În principiu, orice afecțiune care cauzează durere poate fi tratată prin proceduri de reabilitare medicală. În principiu, nu există contraindicații. Aproape fiecare afecțiune poate beneficia, la un moment dat, de un tratament de recuperare medicală, indiferent că este vorba de electroterapie, masaj sau kinetoterapie. Paleta afecțiunilor pe care le putem trata este foarte mare.

Abordăm copiii cu diverse tulburări de statică, adică scolioze, cifoze, dar și pacienții vârstnici, care suferă de probleme articulare degenerative legate de îmbătrânire. Tratamentele pe care noi le recomandăm pacienților nu se bazează strict pe administrare de medicamente, ci pe diferite forme de tratament și proceduri. Doi medici specialiști asigură consultații zilnice, iar o echipă tânără și bine pregătită de kinetoterapeuți se ocupă de aplicarea divereselor forme de tratament”, explică dr. Daniela Matei, medic primar reabilitare medicală Prima Clinic.

Cel mai performant aparat din Oltenia pentru tratarea durerilor

În ultima perioadă, Departamentul de Reabilitare Medicală Prima Clinic a fost dotat cu o serie de aparate de ultimă generație.

Aici pacienții pot beneficia de terapie pe cel mai performant aparat din Oltenia pentru tratarea durerilor. Este vorba de un aparat care se bazează pe o tehnologie modernă (Life-Stim), ce se adresează oricărui tip de durere, în mod special durerea neuropată, adică durerea care are drept cauză lezarea de orice fel a unui nerv. Life-Stim este o descoperire reală pentru tratarea durerilor, deoarece aceasta acționează direct asupra originii problemei, asigurând o vindecare reală cu efecte imediate și de durată.

„Este cel mai modern fel de a aborda durerea de orice tip. Aparatura de care dispunem poate fi utilizată inclusiv pentru pacienții neurologici, pacienții cu accidente vasculare cerebrale, cu traumatisme ale coloanei vertebrale sau traumatisme cranio-cerebrale”, explică dr. Daniela Matei, medic primar reabilitare medicală Prima Clinic.

Tot aici, pacienții pot beneficia de Terapia TECAR, unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuală în fiziokinetoterapie. Lista afecțiunilor tratate include: artroza, spondilartroza, sindrom de tunel carpian, luxații ale gleznei, fracturi şi rupturi musculare și multe altele.

Terapii de ultimă generație și rezultate pe măsură

Un alt tratament de ultimă generație pus la dispoziția pacienților este Terapia Shockwave (cu unde de şoc), care presupune utilizarea unei tehnologii de ultimă generație. Este folosită cu succes pentru tratarea durerilor de călcâi, genunchi, șold, spate, umăr, și nu numai. Shockwave sau „terapia durerii“ este o tehnologie care utilizează undele de șoc pentru a trata durerile cronice ale sistemului musculo-scheletal.
Tot aici puteți beneficia de proceduri de baie galvanică patru celulară funcțională o metodă de tratament extrem de utilă pentru dureri de origine nervoasă sau musculară, în insuficiența venoasă cronică, atrofii musculare după imobilizări prelungite, dar și pentru tratarea diferitelor afecțiuni reumatismale.

Departamentul de Recuperare Medicală și Fizioterapie al Centrului Medical Prima Clinic este situat chiar în centrul Craiovei.

Adresa: B-dul A.I. Cuza, nr. 46, bloc 10B, parter.
Telefon: 0351-915 / 0351-184.825

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS