10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajat al unei unităţi militare din Craiova, confirmat cu coronavirus

Angajat al unei unităţi militare din Craiova, confirmat cu coronavirus

UPDATE: Alți doi militari ai Batalionului 26 Infanterie ,,Neagoe Basarab” din Craiova sunt suspecți de coronavirus. Aceștia au prezentat simptome asociate infecției cu noul coronavirus și sunt în prezent internați, așteptându-se rezultatele testelor, conform unei informări transmise de reprezentanții unității militare.

Un angajat al Unităţii Militare 01047 din Craiova a fost depistat cu noul coronavirus.

Soţul unei angajate a contactat GdS, spunând că Direcţia de Sănătate Publică Dolj nu ar fi făcut nicio anchetă şi militarii sunt în pericol de infectare şi îşi expun familiile. Confruntaţi cu reclamaţia, cei de la DSP confirmă cazul, dar spun că ancheta epidemiologică, în cazul structurilor MAI şi MapN, se realizează de către personalul medical al acestora.

„S-a făcut anchetă epidemiologică, dar nu de către DSP, pentru că nu avem acces în unităţi militare. Ancheta se face de către personalul lor medical. Direcţia a fost înştiinţată, sunt contacţi direcţi tineri, care au intrat în izolare la domiciliu”, a transmis, pentru GdS, Ștefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS