2.5 C
Craiova
vineri, 4 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Angajat al unei unităţi militare din Craiova, confirmat cu coronavirus

Angajat al unei unităţi militare din Craiova, confirmat cu coronavirus

UPDATE: Alți doi militari ai Batalionului 26 Infanterie ,,Neagoe Basarab” din Craiova sunt suspecți de coronavirus. Aceștia au prezentat simptome asociate infecției cu noul coronavirus și sunt în prezent internați, așteptându-se rezultatele testelor, conform unei informări transmise de reprezentanții unității militare.

Un angajat al Unităţii Militare 01047 din Craiova a fost depistat cu noul coronavirus.

Soţul unei angajate a contactat GdS, spunând că Direcţia de Sănătate Publică Dolj nu ar fi făcut nicio anchetă şi militarii sunt în pericol de infectare şi îşi expun familiile. Confruntaţi cu reclamaţia, cei de la DSP confirmă cazul, dar spun că ancheta epidemiologică, în cazul structurilor MAI şi MapN, se realizează de către personalul medical al acestora.

„S-a făcut anchetă epidemiologică, dar nu de către DSP, pentru că nu avem acces în unităţi militare. Ancheta se face de către personalul lor medical. Direcţia a fost înştiinţată, sunt contacţi direcţi tineri, care au intrat în izolare la domiciliu”, a transmis, pentru GdS, Ștefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ...

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ o notă telefonică scrisă cu pixul

ȘTIRI GdS

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ...

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ o notă telefonică scrisă cu pixul

ISJ Dolj cumpără laptop-uri de 436.000 de euro

ISJ Dolj cumpără laptop-uri de 436.000 de euro

Clementinele, în topul recomandărilor specialiștilor pentru acest sezon

Deși sunt cunoscute pentru conținutul bogat de vitamina C, clementinele oferă și alți nutrienți care ne asigură o stare optimă de sănătate. Acestea...

Șofer acuzat de tentativă de omor, în arest

Instanțele din Craiova au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele unui craiovean de 40 de ani, acuzat de tentativă de omor şi conducere sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost arestat pe 13 iulie, iar de atunci nu a ieșit din arest. Anchetatorii susțin că, pe 12 iulie, inculpatul s-a urcat băut la volan. În timp ce era urmărit de poliţişti, a provocat un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Canalizarea stradală „trece” prin subsolul blocului

Subsolul blocului H4 din cartierul Rovine/foto: Claudiu Tudor

Curierul Naţional, 30 de ani de experienţă

Cotidianul Curierul Naţional sărbătoreşte mâine 30 de ani de la prima apariție în peisajul postrevoluționar al presei românești.În acest timp, a cucerit...