8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie suspectă de coronavirus, internată într-un spital din Timișoara

Femeie suspectă de coronavirus, internată într-un spital din Timișoara

O femeie suspectă de coronavirus a fost internată într-un spital din Timișoara. Pacienta s-a întors recent din Thailanda.

O femeie de 56 de ani din Deva suspectă de coronavirus, după ce a călătorit 7 zile în Thailanda şi s-a întors în ţară în data de 13 februarie, este internată la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, transmite Mediafax.

Potrivit Prefecturii Hunedoara, femeia în vârstă de 56 de ani din Deva, suspectă de infecţie cu COVID 19, a fost transportată duminică de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Femeia s-a prezentat la UPU Deva cu sindrom febril şi, după un prim consult de specialitate, a fost imediat izolată, activându-se procedurile prevăzute pentru situaţii de „posibilă infecţie cu coronavirus”.

Femeie suspectă de coronavirus. Transportul ei la Timișoara s-a făcut în condiții speciale

O Autospecială Transport Pentru Victime Multiple (ATPVM) de la Detaşamentul de Pompieri Deva a transportat-o la Timişoara în condiţii speciale.

„După efectuarea transportului, ATPVM va trece printr-un proces de decontaminare efectuat de echipajul CBRN (Cercetare chimică bacteriologică şi radionucleară) din cadrul ISU Timiş.

Pacienta, cu domiciliul în Deva, a călătorit 7 zile în Thailanda şi s-a întors în ţară în data de 13 februarie prin Aeroportul Otopeni. În urma investigaţiilor şi analizelor medicale efectuate la spitalul din Timişoara urmează să se stabilească exact diagnosticul pentru pacienta din Deva”, se arată în comunicatul Prefecturii Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS