Acasă Sanatate Profesoara din Suceava nu este infectată cu coronavirus

Profesoara din Suceava nu este infectată cu coronavirus

-

Profesoara de 32 de ani din Suceava care era suspectată că are coronavirus este sănătoasă. Ea a fost transferată vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, unde a fost izolată. Rezultatele analizelor la care a fost supusă au arătat că femeia nu are coronavirus.

Femeia s-a întors din China pe 1 februarie. În 2 a.c. februarie a început să se simtă rău, vineri luând decizia de a merge la spital.
Femeia a venit din China pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava. Nu a declarat pe aeroport, la sosirea în Suceava, că vine din China. De când s-a întors acasă a intrat în contact doar cu părinţii ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cummins a anunțat că renunță la 230 de oameni, angajați prin agenți de muncă temporară

Cei 230 de oameni au contracte de muncă încheiate cu două firme de plasare de forță de muncă. Firmele i-au “închiriat” pe muncitori către Cummins. Dacă producătorul renunta la serviciile muncitorilor, ce se va întâmplă cu cei 230 de craioveni?

Orban: S-au luat măsuri pentru întărirea DSP-urilor

Premierul Ludovic Orban a declarat că ministrul Sănătăţii a luat măsurile pentru "întărirea" Direcţiilor de Sănătate Publică şi pentru derularea anchetelor epidemiologice...

Mircea Lucescu: După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie

Reputatul antrenor Mircea Lucescu a discutat cu jurnaliștii de la tuttomercatoweb despre cum își petrece timpul în izolare și despre viitorul fotbalului. Ajuns...