Acasă Sanatate Virusul chinez a ajuns și în Emirate

Virusul chinez a ajuns și în Emirate

-

O familie din Emiratele Arabe Unite, venită din Wuhan, a fost diagnosticată cu noul coronavirus, a anunțat miercuri ministerul sănătății din EAU, potrivit Reuters.

Este primul caz cu noul coronavirus chinez confirmat în Emirate, un nod de transport aerian major, aeroportul din Dubai fiind al treilea din lume din punct de vedere al numărului de călători.

La acest moment nu este clar câte persoane din familia menționată sunt bolnave. Cei diagnosticați ca fiind infectați sunt în condiție stabilă, sub observație medicală, a precizat, însă, ministerul sănătății din Emirate, într-un comunicat de presă.

În comunicat nu se spune unde este tratată familia. UAE este o țară formată din șapte emirate, majoritatea populației trăind în Abu Dhabi și Dubai.

Marile aeroporturi din Dubai și Abu Dhabi au anunțat de săptămâna trecută că pasagerii care vin din China sunt verificați la sosire.

ȘTIRI VIDEO GdS

Pakistan a transformat toate vagoanele de la clasele business în secţii de carantină

Căile ferate naţionale din Pakistan au transformat toate vagoanele de la clasele business ale trenurilor în secţii mobile de carantină pentru pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19.