22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn singur concurent pentru postul de manager la Spitalul Bumbești-Jiu

Un singur concurent pentru postul de manager la Spitalul Bumbești-Jiu

Aurel Stolojanu, actualul manager al Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu, este singurul candidat la concursul organizat pentru ocuparea funcției de conducere.

Acesta a fost deja admis la prima probă, iar următoarea, care va consta în susținerea unui proiect de management, va avea loc pe 21 ianuarie. Aurel Stolojanu a declarat pentru Radio Târgu Jiu că, dacă va fi în continuare manager, își dorește actualizarea tuturor procedurilor medicale, dar și îmbunătățirea infrastructurii.

„Trebuie să pregătim spitalul pentru viitoarea acreditare. Trebuie să ne axăm pe tot ce înseamnă acreditare. Eu și am în planul de management acest lucru. Este nevoie de actualizarea tuturor procedurilor și a protocoalelor medicale. Acreditarea este un element foarte important, în special când vorbim de ciclul al doilea. Tot aici o să intre și îmbunătățirea infrastructurii și diversificarea specialităților și crearea unui compartiment de Cardiologie în următorii doi ani. Rămâne de văzut și de ce medici vom dispune“, a spus Aurel Stolojanu.

Concurs și demersuri pentru acreditare și la Spitalul Județean

Concurs pentru selectarea unui manager va avea loc și la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Până pe 20 ianuarie are loc înscrierea candidaților. De asemenea, interviul este programat pe 7 și 8 februarie, în funcție și de numărul de competitori înscriși în cursa pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Ca și la unitatea medicală din Bumbești Jiu, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu se fac demersuri pentru obținerea acreditării. De asemenea, este nevoie și de un aviz de specialitate de la CNCAN pentru ca, de la 1 februarie, să poată fi pus în funcțiune noul Computer Tomograf de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, clădirea din strada Tudor Vladimirescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS