Acasă Actualitate Programul unităţilor sanitare din Dolj în minivacanţa de Sfânta Maria

Programul unităţilor sanitare din Dolj în minivacanţa de Sfânta Maria

-

Unităţile sanitare din judeţ au liber în perioada 15 – 18 august, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, vor fi rezolvate urgenţele medico-chirurgicale prin serviciile de primiri urgenţe şi camerele de gardă. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj şi SMURD au activitate continuă, fiind apelabile la telefon 112.

Cabinetele de medicină de familie asigură permanenţa prin centrele de permanenţă cu funcţionare non-stop din localităţile Afumaţi, Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzeşti-Frăţila, Cetate, Coţofenii din Dos, Gherceşti, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Pleniţa, Piscu Vechi, Vârvoru de Jos, Sadova, Seaca de Câmp, Ţuglui şi Craiova (str. George Enescu, nr. 51, bl. 37 şi str. Împăratul Traian, nr. 213, bl. P4).

La nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj funcţionează serviciul de gardă epidemiologie între rele 8.00-22.00, telefon 0251.554.872.

ȘTIRI VIDEO GdS

Poliţiştii olteni continuă campania ” Hoţii invadează intimitatea”

În această minivacanță, polițiștii au continuat să desfășoare activități în cadrul campaniei „Hoții îți invadează intimitatea”, fiind prezenți în orașul Drăgănești-Olt și...

O tânără a distrus peretele unui imobil, după un accident rutier

O tânără de 18 ani, care obţinuse permisul auto în urmă cu o lună, a distrus peretele unei gospodării din localitatea Chiuza, după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe şosea şi s-a înfipt în imobil.