29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul „Filantropia“ din Craiova a suspendat concursurile de angajare

Spitalul „Filantropia“ din Craiova a suspendat concursurile de angajare

Candidaţii care au dorit să ocupe un post în cadrul Spitalului „Municipal“ Filantropia din Craiova au avut o surpriză înainte de examen. Concursurile de angajare au fost suspendate, iar oamenii s-au văzut nevoiţi să îşi retragă dosarele, precum şi taxa de participare.

Unul dintre candidaţii care voiau să ocupe unul din cele 14 posturi scoase la concurs reclamă faptul că, atunci când a dorit să îşi retragă dosarul, nu şi-a putut primi pe loc taxa de participare. „La Spitalul “Filantropia“ au fost scoase posturi la concurs, cu taxa de participare de 170, respectiv 200 de lei! După ce s-a încheiat selecția dosarelor, au publicat un anunț cum că s-a suspendat concursul. Două zile nu a răspuns nimeni la telefon pentru explicații! Azi-dimineață am fost personal să îmi ridic dosarul de înscriere și banii de taxă şi mi s-a spus că banii îi vor primi după ce aprobă domnul director, că acum nu au încasat nimic.

E normal să plătești taxa de participare atâția bani și, atunci când concursul se suspendă, să nu îți primești banii imediat?!“, se întreabă una dintre candidate, care doreşte să îşi păstreze anonimatul.

Dr. Lorena Dijmărescu, directorul medical al Spitalului „Filantropia“ Craiova, a spus că taxele concurenţilor au fost restituite în baza unei cereri, iar oamenii şi-au primit banii înapoi atât miercuri, cât şi joi.

Recomandarea pentru cei care nu au intrat în posesia taxelor este să urmeze procedurile legale, respectiv să depună o solicitare care ulterior va fi aprobată de conducerea spitalului.
Cât priveşte cauza suspendării concursurilor, aceasta este de natură financiară. „Concursurile au fost suspendate din cauza unor probleme bugetare“, a adăugat Dijmărescu.
Concursurile care au fost suspendate vizau ocuparea posturilor de brancardier, asistent medical, infirmieră şi îngrijitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS