12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateAlimentele care te scapă de grăsimea abdominală

Alimentele care te scapă de grăsimea abdominală

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, ci o adevărată bombă cu ceas când vine vorba de sănătate. Pentru a tăia multe boli de pe listă, este important să scăpați de grăsimea de pe abdomen şi există alimente care vă pot ajuta în sensul acesta.
Pentru cele mai bune rezultate, este bine să consumați zilnic broccoli, o legumă gustoasă și sănătoasă, care conține zeci de nutrienți. Plus fibre solubile și insolubile în cantități mari, vitamina C în cantități uriașe și vitamina K, necesară pentru o bună circulație sanguină.
Consumul de broccoli are numeroase beneficii pentru sănătate, dintre care: reducerea colesterolului, scăderea inflamațiilor și a reacțiilor alergice, susținerea sănătății inimii și protejarea sănătății oaselor.
Uleiul de măsline are numeroase beneficii asupra sănătății, precum: detoxifierea ficatului, protejarea inimii și întărirea sistemului imunitar. Quinoa conține de două ori mai multe fibre decât majoritatea cerealelor, precum și proteine și fier.

Ceaiul verde

Ceaiul verde reprezintă una dintre cele mai sănătoase băuturi din lume deoarece conține antioxidanți și nutrienți care au efecte pozitive asupra organismului.
Potrivit mai multor studii, polifenolii din ceaiul verde contribuie la reducerea absorbției grăsimii în sânge și la scăderea colesterolului, ducând astfel la reducerea greutății corporale. Mai mult decât atât, fără acele kilograme în plus poți avea o condiție fizică mai bună.

Lămâile

Lămâia reprezintă o sursă foarte bogată în compuși chimici vindecători, care îmbunătățesc imunitatea, întăresc vasele de sânge, ajută la vindecarea pielii și chiar la blocarea dezvoltării anumitor celule care pot declanșa apariția cancerului.
O singură lămâie conține mai mult de 100% din doza zilnică de vitamina C, ceea ce poate ajuta la creșterea nivelului de colesterol bun – HDL – și la întărirea oaselor.
Poți adăuga o felie de lămâie în ceaiul verde. Potrivit unui studiu, citricele măresc capacitatea organismului de a absorbi antioxidanții din ceai cu aproximativ 80%.
doctorulzilei.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS