14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSanatateCNAS vrea să cumpere servicii de mentenanță în valoare de aproape 19 milioane de lei pentru cardul de sănătate

CNAS vrea să cumpere servicii de mentenanță în valoare de aproape 19 milioane de lei pentru cardul de sănătate

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat o licitație deschisă pentru achiziția de servicii de Help-desk, mentenanță și suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate, valoarea maximă estimată a contractului fiind de aproximativ 18,8 milioane de lei, potrivit unui anunț publicat sâmbătă, 26 martie, pe SEAP, scrie Agerpres.

În vederea acestei achiziții va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, a cărui durată va fi de 36 de luni de la data atribuirii contractului. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Valoarea maximă estimată a acordului-cadru este de 18.817.791,78 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 6.272.597,26 de lei, fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 9 mai, ora 10,00, la CNAS, urmând să fie deschise în aceeași zi, de la ora 11,00. Pe de altă parte, CNAS a demarat o licitație deschisă pentru achiziția de servicii de administrare, suport tehnic și mentenanță hardware pentru Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate (PIAS), conform unui anunț publicat tot sâmbătă pe SEAP. În acest sens va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de 36 de luni. Este luat în calcul tot prețul cel mai scăzut. Valoarea maximă estimată a acestui acord este de 8.386.506 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 2.795.502 lei, fără TVA. În cadrul acestei licitații, termenul limită pentru primirea ofertelor la CNAS este 6 mai, ora 10,00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeași zi, de la ora 11,00.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS