19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateCele două candidate la conducerea Spitalului Judeţean din Severin au picat examenul

Cele două candidate la conducerea Spitalului Judeţean din Severin au picat examenul

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin rămâne în continuare fără manager, după ce luni cele două candidate au picat examenul şi au obţinut note sub 6. Spitalul a anunţat pe site-ul instituţiei rezultatul la concursul pentru postul de manager, nici unul din cei doi candidaţi nepromovând acest examen.
Medicul pediatru Lidia Popescu, în prezent directorul medical al spitalului, a obţinut nota 4,30, iar celălalt candidat, Claudia Manu, fost manager al spitalului, a primit 5,60. Concursul a constat într-un test-grilă, iar preşedintele comisiei de examinare a fost Miruna Constantin, directoarea Direcţiei pentru Sănătate Publică Mehedinţi.
Doina Borugă, fostul manager al spitalului, nu mai poate ocupa această funcţie din cauza faptului că este urmărită penal în acelaşi dosar cu Adrian Duicu pentru luare de mită.
Cel mai probabil se va renunţa la ideea organizării altui concurs, iar Consiliul Judeţean Mehedinţi, în subordinea căruia se află spitalul judeţean, va numi cu titlu interimar o persoană la conducerea instituţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS