17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSanatate Rubrica asiguratului

Rubrica asiguratului

Acum aveti ocazia sa puneti intrebari legate de asigurarile de sanatate si sa primiti raspunsuri din partea CAS Dolj. Transmiteti intrebarea dumneavoastra la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


In fiecare vineri, va raspunde in cadrul acestei rubrici Daniela Gheorghe, purtatoarea de cuvânt a Casei de Asigurari de Sanatate Dolj.


Ilie Paraschiv, pensionar, din comuna Danciulesti, judetul Gorj:


„O data cu inaintarea in vârsta nu mai aud si-mi e foarte greu. As vrea sa-mi procur un aparat auditiv. Cum trebuie sa procedez pentru a lua un astfel de aparat de la Craiova? Cât costa o proteza?“.


Daniela Gheorghe:


„Nu puteti obtine un aparat auditiv decât din judetul in care locuiti. Pentru aceasta, trebuie sa depuneti la Casa de Asigurari de Sanatate un dosar cu recomandare medicala de la medicul specialist (aflat in relatie contractuala cu CAS Gorj, in cazul dumneavoastra), cupon de pensie, copie dupa actul de identitate, carnet de sanatate si o cerere tip. CAS Gorj va elibera decizia privind dispozitivul solicitat cu mentionarea furnizorilor carora va puteti adresa. Cu decizia va puteti duce apoi la furnizorul de proteze. CAS face decontarea numai la pretul de referinta al dispozitivelor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS