24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Stiati ca…?

Durata si intensitatea durerilor de cap in migrene scad simtitor la persoanele care consuma intre sase-opt pahare de apa pe zi? Se crede ca deshidratarea ar fi de fapt una din cauzele principale ale migrenei.


Folosirea verzei, a broccoli-ului si a verzei de Bruxelles, cel putin o data pe saptamâna, ajuta la prevenirea cancerului pulmonar? Aceste vegetale sunt foarte bogate in isotiocianat, o substanta cu proprietati protective care poate fi activata la cel putin jumatate dintre noi.


Ceaiul de musetel, pe lânga calitatile sale de linistire si calmare, ajuta si la alinarea crampelor menstruale? Glicina, un aminoacid care ajuta la alinarea spasmelor musculare, poate fi motivul pentru care musetelul ajuta la linistirea crampelor menstruale.


Aloe Vera este o planta medicinala folosita de secole in tratarea bolilor de piele? Aloe Vera este buna in tratarea arsurilor, muscaturilor, taieturilor, basicilor, intepaturilor, arsurilor usoare, eczemelor si psoriazisului. Planta contine vitamine, minerale, enzime, proteine si amino-acizi care alina durerea si usureaza vindecarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU