24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Sfatul medicului

Transmiteti intrebarea dumneavoastra la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146. Raspunsurile sunt oferite de medici specialisti de la Policlinica ELGA din Craiova


Cristiana Vladaia:


„In urma unei epilari am taiat din greseala o alunita. Deocamdata, in locul ei a ramas o cicatrice, dar mi-e teama sa nu devina cancerigena. Sunt foarte ingrijorata. Ce ar trebui sa fac?“


Dr. Mileva Câtu, medic primar dermato-venerologie: „Daca formatiunea s-a rupt la epilare, se pare ca era pediculata, iar acestea, in general, nu sunt periculoase. Pentru siguranta, este bine sa va prezentati la un consult de specialitate dermatologic“.


Ana-Maria Ahmed:


„Urmez o dieta de slabire. Manânc fructe, legume si mai putina carne sau lactate. Seara ma doare aproape intotdeauna stomacul (e umflat) si sufar de flatulenta aproape pe parcursul intregii zile. Ce ma sfatuiti sa fac?“.


Dr. Christina Pritulescu, medic primar boli interne, competenta ecografie generala si ecografie vasculara: „Intrerupeti dieta si prezentati-va la un consult de specialitate la medicul internist sau la medicul specialist in boli de nutritie si metabolism“.


Daniela Stranut:


„Am avut o rana pe col, am cauterizat-o si de atunci perioada de menstruatie a scazut de la trei zile la o zi si jumatate, iar sângele are o culoare urâta. As vrea sa stiu care este cauza si cui ma pot adresa pentru rezolvarea rapida a problemei“.


Dr. Mariana Georgescu, medic primar obstetrica-ginecologie: „Este necesar sa va prezentati urgent la un consult de specialitate la medicul specialist ginecolog. Nu intârziati!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS