10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiŢara lui pupă-mă-n fund, te f... şi mă p... pe tine

Ţara lui pupă-mă-n fund, te f… şi mă p… pe tine

Există ţărănoi care, ajungând să împartă banii publici, se descheie la prohab şi se slobozesc pe nasul tău dacă-i întrebi cum i-au cheltuit. Primii stropiţi cu jetul ăsta de nesimţire ţâşnită din mădulare sunt jurnaliştii care îşi bagă nasul în rahatul făcut pe banii voştri. Va fi ceva nedelicat, grotesc şi deloc subtil: despre ţărănoi înfometaţi. Sunt însă ţărănoi şi ţărănoi. Unii înjură birjăreşte. Se p… în capul nostru, ne f…  sau ne invită să-i pupăm în fund. Ăştia-s primitivii, neanderthalienii politicii ajunşi căpetenii de trib. Alţii ne scriu e-mail-uri sofisticate, ne dau răspunsuri tembele din care rezultă tot o invitaţie la pupat. De sus până jos, în România aşa se trăieşte: cu fundul în sus.
Când l-am întrebat cum a împărţit 800.000 de euro partenerilor de afaceri, Radu Mazăre (PSD) ne-a transmis un sincer „HotNews.ro să mă pupe în fund!“. Ciudată reacţia unui primar care şi-a vârât cei 800.000 de euro în propriul fund. „Se urmăreşte informarea corectă, obiectivă şi în timp real a societăţii civile despre activitatea Primăriei Municipiului Constanţa, dar şi construirea, promovarea şi menţinerea unei imagini instituţionale pozitive“, scrie în nota de fundamentare. Acesta este limbajul administrativ prin care Mazăre le cere partenerilor săi de afaceri, care au câştigat contractul, să-i lustruiască posteriorul în următorii patru ani.
Specia de primată de la malul mării s-a răspândit cam prin toată România. O găsim căţărată, iată, în jilţul unui mare oraş de câmpie. De la înălţimea fotoliului de primar al Craiovei, Antonie Solomon (PD-L, ex-PSD) s-a uşurat în capul ziariştilor de la Gândul care l-au întrebat de ce cheltuieşte, în vremuri de criză, un milion de euro pentru beculeţe de Crăciun şi iepuraşi de Paşte: „Bă, da’ voi sunteţi chiar nesimţiţi! Păi ia şi tu un caiet de sarcini să vezi cum se face o licitaţie şi mai lasă-mă dracu’-n pace cu prostiile voastre. (…) Mă p… pe voi!“.
Avem însă şi ţărănoiul de Ardeal, care înjură apăsat, gospodăreşte. Şi el îşi apără bănuţul tot cu mădularul. Întrebat de un reporter Realitatea TV despre o deplasare în Turcia care a costat 200.000 de lei, primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea (PD-L), s-a descheiat iute la prohab: „Du-te-n pizda mă-tii! Fute-l pe Bakos! Spune-i că costă mult! Mă, băiete, ascultă aici! Stai aici că îţi fut una ca dracu’ cu ăştia ai voştri cu tot! Închide uşa! M-am săturat deja! Veniţi la comandă? De câte ori s-au dus la oraşele înfrăţite? De câte ori? Plătesc ceva sau nu? Plătesc ceva sau nu?! În pizda mamelor voastre!“.
Înainte să părăsim Neanderthalul politic local, aruncaţi o privire în jur. Vi se pare că sunt singurii ţărănoi care îşi îngraşă fundurile pe banii publici şi ne invită să le alintăm dosul? Vi se pare cumva că pe stradă, în guvern sau în parlament e altfel? Mă p… pe voi, a spus în felul ei şi Monica Iacob-Ridzi când a declarat că nu o interesează pe ce a cheltuit 600.000 de euro când era ministru. Vă f…, le comunică Adrian Nastase procurorilor DNA de fiecare dată când mai deschid un dosar. Ne pupaţi în fund, le transmit cei mai mulţi parlamentari alegătorilor atunci când blochează marile dosare şi nu numai atunci. Ne întorc spatele a doua zi după alegeri.
Toţi se simt, pe banii altora, împăraţi. În universul lor, regula esenţială e să nu-ţi pese de ceilalţi. Tu eşti Supremul, Dumnezeul la care se închină robii tăi, ciolovecii. În religia ţărănoilor cu putere, te închini la fundul lor sau te calcă în picioare.
Fiecare îşi păzeşte fundul cum poate când e vorba de bani picaţi din cer. Judecătorii, funcţionarii, profesorii acţionează, în vremuri de criză, la fel de trivial, de indecent, de indiferent.
Să mă pupaţi în fund, zice şi ţărănoiul urcat la volan când aruncă doza de bere pe geam, pungile cu gunoi pe marginea şanţului, PET-ul pe munte.
Celor care se grăbesc să acuze vulgaritatea textului, le spun că mitocănia, tupeul şi neamprostia le fură banii. Sună obscen pentru că asta primim în faţă când le cerem socoteală: un scuipat mai parfumat sau mai puturos, dar tot între ochi.
Indiferent de culoarea politică a ţărănoilor, vom insista să aflăm cum cheltuiesc banii publici în special cei care ne trimit bezele cu fundul.
P.S. Nu-i mai aud pe virginii patriei care fac apoplexie, spume şi inundă redacţiile cu comunicate numai când Traian Băsescu scoate mojicii pe gură. Tac şi înghit la fundul unor golănaşi ca Mazăre sau chiar mai rău. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

49 COMENTARII