13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiFaceţi loc, faceţi loc, Pandurii pe primul loc!

Faceţi loc, faceţi loc, Pandurii pe primul loc!

Gaz Metan Mediaş – „U“ Craiova 2-1. Încep cu ce mă doare, cu Craiova. Suntem tari în declaraţii, adică luăm campionatul, câştigăm Cu- pa şi că unii din Craiova ne lucrează. Băi, fraţilor, la ce aţi arătat pe teren şi în afara lui, vă meritaţi locul şi nu trebuie să vă lucreze cineva, că vă lucraţi singuri! De fapt, n-are nimeni nici un interes, că, vorba mea, e greu la fotbal.
La acest joc, Craiova a fost echipa căreia nu i-a funcţionat nici un compartiment. N-am opus rezistenţă atacurilor Gazului, în afară de Lung Jr. Scorul de 2-1 a fost mic în comparaţie cu ce s-a întâmplat la poarta noastră. Închei spunând că, după plecarea lui Ilie Balaci şi Gheorghiţă Geolgău, care înainte şi după un joc al echipei făceau un comentariu pertinent, comentariile unora care au ajuns la Craiova n-au nici o treabă cu fenomenul şi, culmea tupeului, vorbesc despre aşezarea echipei în teren, despre dinamică… Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!
Pandurii – FC Vaslui 1-0. Joc greu pentru panduri, care au întâlnit o echipă ce venea după o calificare dintr-un tur preliminar al cupelor europene, contra ciprioţilor de la Omonia Nicosia. Echipa gorjeană s-a aşezat foarte bine în teren, a închis toate culoarele oaspeţilor şi a contra-atacat. Golul a venit repede, în prima repriză, la o lovitură de cap a lui Florin Stângă după un corner. Gazdele au dominat jocul la mijlocul terenului şi nu s-a pus nici un moment problema formaţiei învingătoare.
Pandurii Târgu Jiu rămâne redutabilă pe teren propriu, dar a cam prins gustul victoriei şi în deplasare, cum a fost la Astra. Am amintit acest lucru pentru că, în etapa viitoare, pandurii se deplasează la Craiova. La un arbitraj imparţial, mi-aş dori un public încântător, un joc fără faulturi multe şi coate în gură, iar cei mai buni să câştige.
Închei cu dorinţa ca „U“ Craiova să-şi aducă aminte de fotbal şi, prin victoria pe care o preconizez, să înceapă din nou urcuşul. Pandurilor de astăzi, Cîrţu, Irimescu, Lung, şi lui Marin Condescu le transmit baftă din etapa viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU