Văcăroiu

Autori


Nicolae Văcăroiu este Preşedintele României. Ştiu că aşa este constituţional: în caz de suspendare a titularului, şeful Senatului asigură interimatul. Dar tot nu pot să-mi reţin un zâmbet: Văcăroiu e Preşedinte.

Dacă analizăm traiectoria acestui om, vedem că Văcăroiu a reuşit să adune toate, dar absolut toate trăsăturile negative de caracter ale acestei clase politice.

Trecut ceauşist are? Are. Şef pe la planificarea de stat pe vremea lui nea Nicu. Adică acei băieţei şmecheri, care calculau din riglă câte ace trebuie să producă fabrica X şi de câte biciclete are nevoie judeţul Y. Dezastrul economic lăsat de acel sistem a fost evident pentru toată lumea. Şi pentru că nici o competenţă nu se pierde în România, l-am luat pe Văcăroiu şi l-am făcut prim-ministru. Singura sa performanţă a fost că a stat multă vreme în acel post, din cauza blocajului politic. În rest, fostul planificator ceauşist a încercat să facă şi capitalism planificat. Politicile sale economice au fost dezastruoase şi România a ratat atunci încă patru ani de reforme, timp în care Ungaria, Polonia şi Cehia au mai făcut un pas spre Uniunea Europeană. De pildă, în loc să privatizeze rapid şi masiv economia, cu investitori străini serioşi, Văcăroiu a încercat metoda MEBO. Adică ne-a dat tuturor nişte hârtii şi ne-a spus că suntem proprietari. De aici a rezultat o economie fără fonduri de investiţii, fără management modern şi acaparată de amicii de partid prin corupţie masivă. Rezultatele metodei erau deja cunoscute la acea oră în teoria politicilor publice. Văcăroiu a aplicat-o din pură încăpăţânare ideologică. Putem spune că este un dinozaur nereformabil? Putem.


A lăsat ţara în 1996 secătuită, coruptă şi nereformată. Dar cum nici un politician depăşit de vremuri nu rămâne pe afară în România, Văcăroiu a devenit „Hagi al finanţelor“. A luat o sumă imensă de la Sorin Ovidiu Vîntu ca să facă bancă din banii de la FNI. Toată afacerea este documentată de procurori, Văcăroiu scapă basma curată. Vîntu a recunoscut că i-a dat banii pentru că avea cunoştinţele (citeşte pilele) necesare să facă o bancă, pe vremea când era uşor să faci avere devalizând băncile. Putem spune că a luat bani ca să-şi folosească influenţa politică? Putem.

Dar cum nici un politician corupt nu scapă nepromovat în România, Văcăroiu este pus şef la Senat în 2000. Nu e nici o mirare că această coaliţie de partide care îşi apără privilegiile îl are în frunte pe Văcăroiu. Rar mai găseşti un om care să le întrupeze pe toate: lipsă de realism în politicile promovate, corupţie, înapoiere ideologică. Nu a ratat nimic. Merită să fie Preşedinte.Comenteaza acum

23 Comentarii

 1. NeaMarinDinTrin said:

  Cristinele, nici nu se putea spune mai bine decit spusesi tu !
  Partea proasta este ca spui / spunem degeaba.

  Salutari .
  Hai Stiinta !

  PS. Imi amintesc ca am avut, pe vremuri, o profesoara, D-na Ghinea. Esti cumva fiu sau nepot al Dansei ?

 2. Dan Rotariu said:

  Cred ca tineretea nu poate fi o scuza pentru ce a scris autorul aici. Este aici la Craiova, in centru, vis-a-vis de Green House, institutie pe care probabil ca o stiti mai bine si deci o folosesc drept reper, o Directie de Statistica cu personal mai mult decat specializat care va putea consilia ca sa nu citim tot felul de neadevaruri. Ati scris: “Dezastrul economic lăsat de acel sistem a fost evident pentru toată lumea” lucru nedemonstrat pana in prezent si acei oameni STATISTICENI DE PROFESIE o sa va contrazica si urmatoarea fraza :”Politicile sale economice au fost dezastruoase şi România a ratat atunci încă patru ani de reforme” Cresterea economica adusa de guvernele Vacaroiu, Nastase si Tariceanu nu poate fi contestata asa cum recesiunea economica a guvernelor CDR+PD si Roman au fost un adevarat dezastru pentru tara. Cat priveste privatizarea pe care o doreati facuta “cu investitori străini serioşi” mi-as pierde realmente timpul sa va explic de ce nu pot fi de acord cu dvs. deoarece este evident ca nu realitatea economica, gradul de colonizare economica si nici macar exemplul Chinei nu v-a interesat cand ati scris ci obiectivul era sa-l desfiintati pe Vacaroiu. Credeti ca dupa neadevarurile scrise aici o sa traim mai bine de azi Sambata 28.04.2007? Schimba neadevarurile durerea noastra, a tuturor romanilor, ca nu am reusit sa gasim un presedinte care sa ne reprezinte 5 ani? Un presedinte demn care sa ma faca sa fiu din nou mandru ca sunt roman? Un presedinte care sa aiba omolog in SUA si nu un sef? Durerea mea e ca Traian Basescu nu m-a reprezentat catusi de putin ca presedinte, a fost paralel cu dorintele mele. Numai aberatia condamnarii comunismului si mi-a ajuns o condamnare facuta de un fost membru PCR. Ce mai poate fi adaugat?

 3. fratele Paunescu said:

  Mai Cristiane draga, daca te mai legi de tovarashul Vacaroiu vorbesc cu Voinea sa te dea afara si sa te bage in somaj; pai daca nu era Vacaroiu si Temesan si Isarescu crezi ca se mai devalizau banci? Si daca nu se mai devalizau banci ia spune-mi tu mie unde mai scriai tu editoriale? Mai baiatule, bagati mintile in cap mai ca dai de belea. Ia exemplul tovarasului Rotariu care-l lauda pe tovarasul Vacaroiu, Nastase si Tariceanu. Iar tovarashul Rotariu spune adevarul si numai adevarul ca a studiat la aceeasi profesionala cu mine.

 4. Cerere Oficiala said:

  Comunistul Vacaroiu, Iliescu, dan Rotariu si toti ceilalti membrii ai Aparatului de Stat si Partid Comunist trebuie condamnati de Justitie pt Crimele comise impotriva Umanitatii. Comunismul a fost condamnat ca Sistem Criminal. Toti cei care au facut parte din Aparatul de Conducere al PCR, toti activistii trpadusi din presa comunista si organizatiile Centrale si locale ale PCR trebuie adusi in fata Justitiei pt Crime impotriva Umanitatii. Noi platim pensia lui Paler cel care ne insulta inainte de 1989 ca ziarist cu propaganda PCR , ii mai platim Asigurarea de Sanatate si spitalizarea ,iar el continua sa ne injure din Spital ,pe banii nostrii la comanda securistului Voiculescu. Banii cu care il plateste Voiculescu sunt furati asa cum erau si cei cu care il platea PCR de la cei pe care ii injura. Pentru ca banii lui Felix provin de la Grivco si alte firme ce primeste energie electrica de la Hidro si Termoelectria pe care o revinde cetateanilor si firmelor de stat la preturi de 5-8 ori mai mari. Deasemene cetateanul mai plateste pierderile termocentralelor generate de aceste tranzatii mafiote , cat si salariile angajatilor acestor institutii corupte. Deci in concluzie 1.Paler ne insulta din spital unde este tratat si unde primeste pensia din banii nostrii.
  2. Voiculescu ne jefuieste, iar din banii jefuiti il plateste pe Paler, Cristoiu, o telleviziune, un ziar sa ne insulte .
  3. Cei care ne-au insultat ,jefuit , deturnat destinul,ne-au ucis sperantele ,bunicii si parintii continua sa ne insulte pe banii nostrii si mai organizeaza si puciuri.
  Cer : 1. Aducerea lor in fata Justitiei.
  2. Justitia sa fie reorganizata pe formula Curtii de Jurati care sa pronunte verdictul vinovat sau nevinovat. Judecatorul doar sa ia cunostiinta si sa-l puna in aplicare prin Hotarare Judecatoreasca.
  3. Pledez pt Condamnarea la Inchisoare pe viata a celor ce au fost parte a Aparatului de Stat, Conducere si Propaganda a PCR.

 5. Dan Rotariu said:

  Nu cred ca Basesescu e mai curat pt ca altii sunt murdari. Cu certitudine ca un membru PCR precum Basescu, care a depus juramant pentru PCR este un mincinos cronic atunci cand condamna formal ceva care nu a existat,ceva cu care nu a luptat real niciodata. Sa va mai spun ca ma uitam pe CV-ul lui Traian Basescu si ca la ANVERS unde a lucrat intre 1987 si 1989 doar un om care lucra sub acoperire pentru Securitate putea trimite Romania Socialista in plin razboi rece? Nu va mai spun pentru ca imi e teama ca va imbolnaviti realizand ca Traian Basescu este un fost comunist care a fost securist si daca mai adaugam si faptul ca si-a indesat in traista care o vor misteni copii destule …. o sa aveti o imagine completa a unuia care e prea departe de “idealul” om politic pe care il identifica aparatorii sai in Traian Basescu

 6. costi said:

  Se vede treaba ca unii n-au mai iesit in oras cam demult.Directia de Statistica se afla pe strada Fratii Golesti(ma veti intreba care e aia)in casoiul care a adapostit firma Georman. Asa ca cade toata esplicatialui Dan R.Ei bine, acum imi dau seama cum a pus mana dl.Stolo pe complexul “Clabucet”. La fel ca si… am uitat cum il cheama care a cumparat de la personalul complexului Minerva-Jiul-Hanul Doctorului cu cca 200.000 de dolari actiunile primite prin metoda MEBO, un fel de MOBRA prin care s-au pricopsit multi. Acum stim ca tripleta Clabucet valoreaza 8 milioane de Euro. Cat o valora oare tripleta din Craiova?

 7. Criticul said:

  Nu-mi vine sa cred ce gogomanii scrieti in GDS.
  Daca Base… era asa de cinstit de nu a scos nici un caz de coruptie din PD.
  Oare acolo toti sunt curati? De ce nu aratati in GDS si elementele negative de la basescu?
  SUNTETI UN ZIAR DE PARTID? SAU VA VRETI UN ZIAR AL OLTENILOR?
  Mai aratati si alte opinii nu numai cele pro Base..

 8. vlad drancu said:

  De acord, sa zicem, desi nu-i deloc sigur ca Base a colaborat cu securitatea. Sigur, Base a fost membru PCR. In pCR erau cam 2 milione de membrii iar colaboratori secu probabil 200.000. Cati din acestia sunt in parlament actualmente? cam 90%! Cati dintre cei care sunt in parlament in situatia descrisa mai sus il deranjaza pe tovarasul Rotaru? Niciunul! Nu vorbeste despre asta! Cati dintre cei care sunt in parlament in situatia amintita se deranjeaza intre ei? Cand vedem cum voteaza cei 322 vedem ca nu-i posibil. Daca au acelasi trecut de ce se pun toti contra lui base inclusiv tovarasul Rotaru? Simplu: nu mai au nici acelas prezent si nici acelasi viitor. Daca tovarasul rotaru se uita tot timpul in trecut nu este de mirare ca intra in primul copac. Pe noi nu ne intereseaza un trecut de multe ori inventat de altii ci perceptia pe care o avem despre prezent si pentru acest lucru nu avem nevoie de tovarasul Rotaru. Cu toate acestea este bine venit pe forum unde incearca sa aduca o tenta de culoare rosie pe care am vrea sa a uitam. Prezenta ei ne face sa fim si mai vigilenti.

 9. eu said:

  Domnilor.Inca nu ati observat ca GDS este oficios?Bietul baiat nu are voie sa scrie altceva.Daca nu scrii pro Basescu sau anti-ceilalti,nu ai voie in paginile gazetei.Se sterg interventiile anti-base si se lasa linguselile celor pro.

 10. Dan Rotariu said:

  Cu tot respectul va repet schimbati-va argumentatia: Nu e basescu mai curat pentru ca altii sunt murdari. La referendum doar Basescu e pus in discutie, nu Rotariu, nu adresa Directiei de Statistica pe care eu o stiam acolo unde am spus, avand informatia mai veche. La fel informatiile statistice la care ma refeream au fost publicate si batute in cuie, deci indiferent cat timp ar trece performanta guvernelor o sa fie cuantificata in crestere economica sau recesiune (scadere) economica. Deci nu schimbarea unei adrese a unei directii judetene face ca sa se schimbe si datele statistice si nici profesionismul acelor specialisti carora le datoram posibilitatea cuantificarii dinamicii economice, sociale si chiar politice. Tin minte ca tovarasul Basescu a criticat acestio specialisti onesti ai directiilor de statistica cum ca l-ar fi furat pe el candidatul la primul scrutin. De ce daca nu a spus minciuni Traian Basescu nu a inceput demersurile ca acei statisticieni care l-au furat la primul tur de scrutin in 2004 sa fie pedepsiti si conform legii sa primeasca temnita? Stiti de ce?! Pentru ca iar mintise asa cum isi stergea lacrimi de durere in timp ce jubila ca Stolo se retragea din campania pentru Presedintie in 2004. De fapt nimeni nu fura-se iar minciuna s-a l-a propulsat in dregatoria suprema in stat. Deci votati-va mincinosul eu nu o sa ma deranjez sa particip la vot, astfel nu o sa fie validat referendumul si dupa nevalidare mincinosul o sa se duca sa conduca 1,5 ani pe PD-ei si tot 1,5 ani o sa se planga cum 322 de hoti s-au transformat in vardisti in ceea ce il priveste. Eu asa vrea ca el sa se purifice platind toate faptele sale de coruptie si apoi cred ca ar avea autoritatea morala sa vorbeasca despre hoti, dar doar dupa ce se leapada de Satana care din punctul meu de vedere e PD.

 11. Gigi Dumitrascu-Craiova said:

  Un articol plin de realitati.Corect. Cand ne vom uni ca legea lustratiei sa intre in vigoare?Dupe 17 ani cred ca este cazul sa scapam de loviturile politice {de stat} pe care le dau Iliescu,iorgovan,Voi culescu,Gioana,Vadim ,et & de la Craiova Preoteasa ,voiculescu,Calin,Bo boc,Raducanoiu,Anghe l,Iordache,Zgonea,ET C

 12. un fost ilegalist said:

  Tov. Rotariu, cu ce va suparat securistul Base asa de tare in comparatie cu securistul Geoana?

 13. Dan Rotariu said:

  Ma supara ipocrizia amandurora. Dar cum nu despre Geoana e vorba la Referendum ci intrebarea se refera stric la Basescu astept sa imi explicati de ce Basescu merita si nicidecum nu astept sa imi spuneti de ce Geoana nu merita. Mai mult, va destainuiesc ca nici Geoana nu poate reprezenta un partid de stanga el agonisind o suma imensa pentru posibilitatile sale reale, adica bogatia lui Geoana nu e in concordanta cu veniturile sale si implicit nu poate un corupt ca Geoana (pentru ca surplusul de bogatie ce nu poate sa il justifice inseamna automat coruptie) sa fie un om de stanga. Chiar PSD nu e un partid de stanga judecand dupa baronii sai. INSA nu despre GEOANA e vorba la REFERENDUM ci despre BASESCU TRAIAN care nu are autoritatea morala sa vorbeasca despre mafii atat timp cat el insusi protejeaza mafia PD-eilor. Va dau un nume Radu Berceanu colegul de gasca economica, sociala si politica al lui Traian Basescu. Ce parere aveti despre el e curat sau nu?! Dar despre Adriean Videanu sau Elena Udrea. Iata de ce Basescu nu poate fi decat un demagog, un om care a intrat in conflict cu restul gastilor pe diverse teme, poate pe energie ieftina, poate pe suvitele blondei, poate pentru cresterea popularitatii prin mancarea popularitatii celorlalti. Nu stiu, cert este ca nu m-a reprezentat ca presedinte deci nu o sa ma duc la Referendum!

 14. PT DAN ROTARIU said:

  ARGUMENTEZI CAM MULT SI E PLICTISITOR.CA ATARE ESTI FIE UN FANATIC PSD FIE UN FANATIC ANTIBASESCU(CEEA CE E TOT UNA).IN LOC SA CRITICI OMUL MAI CORECT AR FI SA OBSERVI IN MOD OBIECTIV CE IDEI ARE FIECARE SI CUM NE SLUJESC ACESTEA NOUA, TUTUROR .NU SE FACE SA TE LEGI DE GRESELILE OMENESTI CARE NE CARACTERIZEAZA PE TOTI SI SA NU IEI IN CONSIDERARE CEEA CE ESTE CU ADEVARAT IMPORTANT:LUPTA PENTRU UN PRINCIPIU , O IDEE ETC

 15. Securistu! said:

  Toata cearta ,arata ca o cearta de familie,unde el este betiv,iar ea curva si stiga unul la celalalt;el curvo!;ea betivule!

 16. Lavinia Sandrama said:

  Domnule Ghinea, prezenta efemera a etilicului asta in fruntea statului roman nu este de ras, ci de plans. Intr-adevar, o relicva penibila la Cotroceni, care ne demonstreza cum se poate conduce o tara, in cardasie cu amici si inamici.Cetateanul asta imbalsamat nu este reprezentativ decat pentru ratati, scandalagii si betivi.
  In fine, constat cu regret ca, dupa plecarea eminentului profesor Avramescu, concetatenii nostri din diaspora (ale caror comentarii analitice si de o inalta tinuta intelectuala le savuram cu mare placere), s-au cam izolat (sau poate s-au interiorizat), lasand loc indoctrinarii meschine sa triumfe. Ii asteptam sa revina. PS: Stiti la cine ma refer desigur.

 17. roman said:

  Opriti-va oameni buni si ganditi o clipa macar …
  1.Unii spun etilicul -Basescu …Este o lege care interzice consumul de alcool in limite normale atunci cand esti in timpul tau liber ,chiar daca detii anumite functii ?!__2.Altii spun ca dansa la Mare intr-un restaurant unde era insotit de sotia sa…Este interzis cumva dasul ?! Nu are OMUL voie sa se poarte normal ???!!! 3. Se spune SECURISTUL …DREPTURILE omului la EL nu se aplica ???!!! UNII sunt considerati vinovati dupa ce isi spune JUSTITIA cuvantul ,dar in cazul lui orice prostii debitate de minti bolnave sunt ,,aruncate ,,pentru publicul mai putin informat ,ca sa fie luate drept adevaruri. 4. Comunist -MEMBRU de PARTID …se vede ca la multi s-a atrofiat creierasul ca altfel ar sti ca membrii de partid erau facuti numai cei care aveau merite deosebite profesionale si o conduita morala asemenea ,asa cum se faceau si pionierii la scoala …cei mai buni la invatatura si cu o educatie aleasa purtau primi cravata de pionier si erau mandria scolii . RUSINE celor care improsca cu noroi TOT cE A FOST BUN ,CE A FOST CLADIT cu TRUDA si SUDOARE de populatia ROMANIEI inainte de 1989.
  NU au nici-o scuza in fata poporului pentru atitudinea lor ,indiferent din ce partid fac parte ,Ei NU MAI AU CALITATEA de OM ! In CRAIOVA daca nu se facea linia de tramvai pe vremea lui CEAUSESCU cine credeti ca mai investea din cei ce au furat pe rupte ?????????? Ma opresc aici ,dar va spun ca toate ambitiile politicienilor ii vor afecta nervos pe multi care nu gandesc in profunzime si iau de bun tot ce aud ,orice informatie trebuie selectata se stie prea bine.

 18. Nicolae Ceausescu said:

  Articol unic:
  1. Se decoreaza to’arashul roman cu premiul “Secera si Ciocanul” pentru meriti ‘osebiti in constructia socialismului victorios. Are dreptate dumnealui , membrii de partid au fost toti numai unu’ s-unu’, tot asa de destepti cum am fost eu si Lenutza mea, care era academician de renume mondial. Secera se va folosi la scarpinatul in ureche iar ciocanul la scarpinatul la …ie.

 19. Dan Rotariu said:

  D-le roman, nu pot fi decat de acord cu dvs. in ceea ce priveste a doua parte a mesajului, deoarece in perioada 1972-1989 (in 17 ani) socialsimul a cladit in Craiova nu numai tramvaiul ci si cartierele Craiovita, Sarari, Rovine, Lapus-Arges, dar si uzinele IUG, extindere Electroputere, CET, Fabrica de Confectii, Institute de cercetare, 12 Facultati intr-o Univesitate complet noua, Intreprinderea Metal Lemn, Teatrul National, si cu siguranta ca nu am mentionat totul. Acum cu ce s-a facut in capitalsim in ultimii 17 ani … evaluati singuri. Dar eu nu pot intelege ce merit a avut Basescu in ceea ce au facut comunistii in socialism in Craiova. Meritele sale sunt post-contra-revoluti onare si aici nu va inteleg. In rest eu nu m-am legat de Basescu omul care danseaza, bea, fumeaza, si se uita cu stangul dupa un posterior blond.Ci am vorbit de rezultatele sale care le sustin a fi zero absolut, de zonele in care a incalcat legea si care nu au putut fi judecate pt ca are imunitate,eu spun ca a mintit cand a spus ca a fost furat la vot, cand a spus ca isi da dimisia ca in calitate de ministru a pierdut flota din nepricepere poate sau dintr-un interes economic greu de demonstrat dar nu imposibil.

 20. pt roman said:

  Este vorba de etilicul care ocupa acum fotoliul de la Cotrocei , adica Nicolae Votcaroiu. Sau dumneata nici n-ai citit editorialul lui Ghinea?
  Aceeasi Lavinia Sandrama& Cosmin cu Gusa

 21. Termopan de Midia said:

  Din declaratiile lui Patriciu -ziarul Cotidianul din data de 01 mai 2007: 1….”politicienii trebuie sa fie slujitorii agentilor economici care contribuie la buget” .2…. ” judecatorii trebuie sa fie privatizati, ei nu mai trebuie platiti de la stat , ci din banii celor pe care ii judeca”. Iata o recunoastere indirecta a mizei puciului. Legislativul si Justitia la ordinul oligarhiei.In 1997 Patriciu declara : “din guvern ar trebui sa faca parte numai oameni de afaceri”. Ce avem acum in Guvern ? Ministrul Justitiei- fost avocat privat al baronului Fenechiu! Orban, Adomnitei, Melescanu ,Biboaca,fosti angajati ai lui Patriciu. Adomnitei- fost angajat al lui Fenechiu dupa ce in calitate de student membru al senatului Universitatii , a votat pt instrainarea unui teren din patrimoniul Universitatii catre Fenechiu SRL. Tariceanu – presedinte al Asociatiei importatorilor de Automobile si actionar la Rompetrol ,Deasemenea beneficiar al tranzactiei controversate de actiuni alaturi de SRS, camelia Voiculescu, etc, la bursa de valori, in care patriciu este trimis in judecata pt constituirea unei grupari organizate de manipulare a bursei. In parlament : PSD =Ristea Priboi, Hayssam (intersectare cu patriciu),Nicolaiciu c, Iacubov, Sechelariu, VANTU,Genica Boerica, soacra lui Gioana, Bombo si inca 1100 de baroni locali si centrali .
  PNL: Norica- fosta sefa a diverse Fundatii sponsorizate de Patriciu. Crin Antonescu- finul lui Relu Fenechiu ,baron de Iasi, Bijboaca- angajat al lui patriciu la Romplast Sibiu. Orban-angajat al lui Patriciu la Rompetrol. Melescanu- membru in Consiliu de Administratie a Rompetrol, samd…

 22. vlad drancu said:

  Dan Rotariu cinci postari in acest WE este cel mai activ pe forum. Am gresit cand l-am numit tovaras cand de fapt face parte dintre tinerii liberali care fac ce le-a dictat patricianul: ocupati forumurile. In lipsa de argumente le repeta la infinit pe aceleasi: Mihaileanu – flota, flota- mihaileanu iar in loc de patrunjel pentru asezonare o mai trage si cu minciuna lui Base. Cand a spus ca s-au fraudat alegerile nu a mintit si a facut foarte bine caci in turul doi s-a fraudat mai putin si rezultatele s-au vazut. 1000 de autocare cu 40 persoane care voteaza de 5 ori fac exact 200.000 voturi cat i-ar trebuit lui Bombo sa devina presedinte. 1000 autocare sunt numai 30/judet deci nu-i nici mult si nici imposibil. Cat despre cele cinci minute, acestea nu au fost minciuna ci razgandire. Prin 90 Iliescu nu transforma FSN-ul in Partid, prin 2005 razagnadeanu se ragandea la alegeri anticipate ca si prin 2007la europene, iar Constantinesci “oua moi” s-a razgandit si el de mai multe ori inaite sa se declare invins de catre sistem. Cand ne gandim ce-i cocea coalitia celor 322 nu ne miram ca ei si acolitii lor sunt asa de necajiti ca Base s-a razgandit. Acum sa-l lasam si pe domnul Rotaru sa profite de WE-ndul prelungit acordat cu atata larghete de sefii sai. WE pacut!

 23. Dan Rotariu said:

  Sunt contra oricarei legi de tip ANI pe care o sprijina Traian Basescu. Orice lege nu trebuie data doar pentru o categorie de cetateni (parlamentarii sunt vizati de ANI) ci pentru toti cetatenii. In fond Traian Basescu vrea sa isi controleze doar adversarii politici si nicidecum sa puna stavila oricarui ban murdar care se transpune in vile si fite la orice nivel al societatii, de la semantarii de receptii pentru Primarii (care nu sunt parlamentari) pana la dealerii de droguri. Sunt un sustinator al Legii 18/1968, Legea ilicitului care ar fi stapaneit fenomenul furtului statului inca din 1990, daca nu ar fi fost abrogata ca fosti-tovarasi, fosti membri ai PCR, ex-comunisti care s-au lepadat de comunism ca ideologie si au inceput sa condamne socialsimul gestionand extrem de defectuos averea noastra. Printre acesti oportunisti care au tradat comunismul s-a aflat si Traian Basescu care a abandonat ideologia comunista descoperind ca e mult mai usor sa iti tragi comisioane de la armatorii care jefuiau flota sau case in centrul Bucurestiului decat sa muncesti fara sa lasi prea mult mostenire copiilor asa cum era in socialism. Traian Basescu -care tinea echilibrul politic si era atat de neutru politic incat jignea pe Tariceanu, pe Geoana , pe Vadim, pe UDMR, pe PC – nu si-a gasit timp in 2 ani sa consulte partidele parlamentare si neparlamentare. Traian Basescu este omul pe care unii il apara in speranta ca ei isi vor mentine dregatoriile. Nu mai vreau la RAR, OCPI, Drumuri, RAT, DAJiul RA directori PD-ei si nici la IScolarDolj inspectoare sefa, toti promovati probabil pentru aroganta si incompetenta lor si avand o singura calitate: Cea de membru al PD! Toti acestia isi datoreaza functiile nemeritate lui Traian Basescu. Deci nu am de ce sa ma duc la referendum, si apoi … sa se bata toti politicienii astia din Parlament, intre ei, pana isi scot ochii. Asa o sa mai aflam si noi adevaruri despre unii …. despre altii

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 28 aprilie 2007

Actualitate

» Fotbal: Universitatea a câştigat meciul cu FC Naţional
» România, gazdă NATO
» Angajaţi sănătoşi – o afacere sănătoasă
» Ruşii nu îndeplinesc condiţiile pentru cumpărarea Daewoo Craiova
» Grave nereguli la delimitarea secţiilor de votare
» Habarniştii cu pancarte
» Fotbal: FC Caracal a învins pe Poli II Timişoara

Local

» Accident grav în Craiova
» Focar de infecţie la dermatologie
» Medicamentele pentru cancer, afacere pe banii statului?
» Ofertă săracă de locuri în şcoli şi facultăţi
» Un oltean în vârf de munte
» Sărăcia – un obstacol în drumul copiilor
» De la serviciu la spital
» Recidivist cu un palmares bogat
» Preşedintele Baroului Constituţional, pus sub acuzare
» Haita de la Norocel sperie Îngeraşii

Dolj

» Scurte ştirii

Gorj

» Săcelu, agonia unui trecut istoric
» Martori amnezici în procesul lui Mischie

Sport

» Misiune uşoară
» Turneul semifinal s-a amânat cu trei săptămâni
» UCM Reşiţa vrea să păstreze trofeul în România
» Galacticele au primit tricourile de campioane
» Un punct pentru salvare
» Parângul Sadu i-a jumulit pe vulturi
» Espanyol, la un pas de finală
» Fetele, premiate cu 10.000 de lei
» Primă de salvare pentru juveţi
» Bilete mai scumpe la Peluza Sud
» Pandurii, fără opt jucători
» Mititelu, banii înapoi!
» Misiune uşoară

Bani & Afaceri

» Privatizare cu prelungiri la AVIOANE
» Craiovenii promovează sistemele europene de management
» Economia va merge ca unsă
» AGA cu repetiţie la SIF Oltenia

Magazin

» HOROSCOP
» Picătura de cunoaştere
» Fereşte-te de radar!
» Apariţie editorială
» Utile Craiova
» Ia TE UITĂ
» Bancul zilei
» Scurte ştirii
» Shopping la vecini
» Pijama party, o incursiune în trecut

Opinii

» Văcăroiu

Top