19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiHagi si Cirtu ataca Bucurestiul

Hagi si Cirtu ataca Bucurestiul

Reincepând fotbalul nostru cel de toate zilele, continuu si eu cu parerea mea. As incepe cu meciurile de saptamâna trecuta ale celor doua formatii „europene“, Rapid si Steaua. Dupa victoria asupra celor de la Hamburg, am devenit suporter al Rapidului, deoarece giulestenii au jucat ca o echipa mare. Tin si cu Steaua! Si cred in calificarea lor, chiar daca in partida de la Bucuresti cu Betis n-au evoluat la nivelul dolarilor investiti in ei, iar precipitarea unor jucatori cu nume a dezamagit. Cred ca altul ar fi fost rezultatul daca Steaua ar fi evoluat in infernul din Ghencea. Mai am un motiv pentru care tin cu Steaua: vreo 15-20 de mii de suporteri ai Universitatii din Bucuresti au trecut si ei, deocamdata, de partea celor din Ghencea. Asta pentru ca noi suntem in Divizia B. Si stiti de ce!


In prima noastra liga, sfârsitul saptamânii trecute a fost unul nebun, nici prezicatorii nu cred ca au ghicit rezultatele din Stefan cel Mare, Giulesti sau National (Steaua). Cei saraci, vorba presedintelui, au demonstrat ca se poate. Cei de la Dinamo, un club ratacit in tranzitie, s-au uitat… invers la TV la meciul cu Otelul (0-3)! Vasluiul lui Rednic are alta fata. Dupa ce a incurcat pe stelisti in ultima etapa a turului (2-2 in Ghencea), acum „lanterna rosie“ a Diviziei A i-a tinut in sah pe rapidisti (1-1), pe terenul unde giulestenii i-au umilit pe nemtii de la Hamburg. Steaua – FC Arges 0-0? Vorba proverbului, Cirtu aduna puncte dupa puncte pâna la victoria finala! Sorin vrea sa câstige campionatul, nu stiati? V-o spun eu, ca unul care il cunoaste pe omul si antrenorul Cirtu. Si Poli Timisoara vrea sus… Ce ziceti de o lupta Hagi – Cirtu pentru titlul acestui campionat? Pandurii, reprezentanta Olteniei in prima liga, s-a dus la Constanta sa nu piarda. Cu un punct, tot nu era mare brânza pentru Târgu Jiu, iar Constanta oricum nu retrogradeaza. Profesore Hizo: cea mai buna aparare este atacul. Sâmbata, la Târgu Jiu, mare meci mare: vine Dinamo. Au putut otelarii sa bata pe „câini“, de ce n-ar putea si Pandurii?!


A reinceput balul mascat si in Divizia B. Multumim din inima celor trei echipe care au jucat pentru Craiova: CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni si Petrolul. Universitatea? Victorie scontata cu Rapid II, dar in prima repriza oltenii au jucat foarte slab. Totusi, au marcat un gol norocos. In repriza a doua au schimbat echipamentul si au marcat trei goluri. O fi fost echipamentul vinovat? Adevaratele meciuri acum incep: sâmbata la Caracal, apoi altele, la Urziceni, Ploiesti (cu Petrolul). Grija mare pentru lider: sa nu uitati dansu’, ca la strigaturi stati bine. Bafta Universitatii!


La Caracal, putem vorbi de minunea Balaci – Ungureanu – Negrila, un loc unde se vorbeste de performante. Caracalenii au invins pe Dinamo II si tintesc acum locul doi. Ca unul care cunoaste bine FC Caracal, cred in tinerii de acolo. Bafta si FC Caracal!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS