22.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiFiecare cu adevarul lui

Fiecare cu adevarul lui

Bani si liniste. Deocamdata, de aceste doua „capitole“ ar avea nevoie acum Universitatea pentru repromovarea in Divizia A. Nu avem acces la conturile patronului, asa ca mergem, ca orice suporter al Stiintei, pe mâna declaratiilor celui care a cumparat brandul Universitatea si care promite ca in iarna viitoare, 2006/2007, oltenii vor fi pe podiumul Diviziei A.


Liniste?


Golgheterul turului, Salih Jaber, a ramas in Craiova, cu echipa a doua, iar impresarul lui, Aksam, pretinde ca aceasta retrogradare s-a petrecut si din cauza neonorarii la timp din partea Universitatii a unor sume de bani lui Jaber, conform contractului. Adevarul il vom afla probabil de la comisiile abilitate de la FRF, deoarece finantatorul Adrian Mititelu afirma ca cei doi, Jaber si Aksam, ar fi primit chiar in avans bani!


Cel care i-a adus pe jucatorii australieni la Universitatea, Dan Stalinescu, a demarat saptamâna trecuta o campanie furibunda impotriva fostului presedinte al Universitatii din perioada când echipa-fanion a oltenilor aducea eventul in Banie, Marcel Popescu, in prezent impresar FIFA. Stalinescu, un fel de consilier pe Unirii, il acuza abia acum pe Popescu ca acesta, in urma cu câtiva ani, l-ar fi inselat in privinta unor transferuri de australieni in România, iar Popescu neaga. Ca si in cazul Jaber, probabil ca tot de la LPF vom afla adevarul. Oricum, tatal unui jucator australiano-român adus la Universitatea, Clitnovici, afirma ca Stalinescu n-ar fi un om serios etc. Pe cine sa mai crezi, mai ales ca finantatorul Adrian Mititelu sustine acum ca Stalinescu este un om serios, omul casei, in timp ce pe vremea lui Netoiu la Universitatea sustinea ca Marcel Popescu este cel mai tare s.a.m.d. Fiecare cu adevarul lui!


Oficialul Universitatii, Eugen Piturca, n-a mai trecut pe la club de la finele anului trecut, despartirea lui „Gina“ de Mititelu fiind evidenta din motive pe care nu le-am putut afla, dar usor de presupus. Acum se vorbeste ca si fiul selectionerului, Alex Piturca, ar urma sa se desparta de Craiova.


P.S.


Sâmbata, dupa ce voleibalistele de la Universitatea au pierdut acasa derbiul cu CSM Lugoj, un impatimit al sportului a exclamat cu naduf: „Craiova este la pamânt. Nu avem nici o echipa in prima liga, nici la fotbal, nici la handbal, nici la volei, nimic, nimic. Vai de acest oras si de cei care sunt in fruntea trebii…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS