13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Craiova 2006

Anul 2006, de la care asteptarile noastre sunt mari, a sosit, iar competitiile de care Craiova isi leaga sperantele unei promovari sunt destul de putine, fotbal si volei feminin. Care sunt acestea? Universitatea sa repromoveze in Divizia A, Armata Craiova sa promoveze in Divizia B, iar fetele de la Universitatea sa revina in prima liga feminina de volei.


Foarte multi oameni de fotbal recunosc ca actuala editie de campionat a Diviziei A este mai saraca fara Universitatea Craiova, ca ar fi un fel de… mâncare fara sare si piper. Si cum condimentele nu fac intotdeauna bine, cineva s-a gândit ca ar fi mai bine fara Universitatea in prima liga!


Revenind la UnivStiinta 2006: suntem pe primul loc in B2, ne-am intarit lotul, buget este, asa ca, vorba lui Silviu Lung, doar eventualele jocuri de culise ale pretendentelor ar putea crea emotii oltenilor de pe Unirii. Suporterii ofteaza dupa vremurile in care jucam in Cupele Europene, dar cum din amintiri nu putem trai la nesfârsit, ne multumim acum cu faptul ca Universitatea este aureolata cu titlul de campioana de toamna in B2, cu sanse reale de promovare. Si cu visul promis de finantatorul Universitatii ca echipa noastra de suflet, in urmatorii ani, va ajunge in high-life-ul fotbalului autohton!


Celelalte sperante ale craiovenilor sunt legate de Armata Craiova, locul doi in Divizia C, dar aici lucrurile sunt oarecum la nivelul de probabilitate, deoarece clubul din Valea Fetii are un buget destul de mic. Iar pentru promovarea in Divizia B, lotul actual ar trebui imbunatatit cu câtiva jucatori cu experienta. Se asteapta o eventuala asociere sau implicare financiara a primariei.


O situatie aparte este la echipa de volei fete Universitatea, situata pe primul loc in Divizia A2 (liga a doua). Desi promisiuni de sponsorizare au fost destul de multe, echipa se confrunta cu probleme de natura financiara care ar putea sa-i pericliteze sansele de promovare in prima liga de volei din România. Universitatea ar trebui acum ajutata! Pentru cei care au uitat, reamintim ca echipa de fete are in palmares sase titluri nationale. Si acum ne chinuim sa ajungem in prima liga! Bine zice antrenorul Universitatii, Adrian Cotoranu: „Daca Craiova ar vrea, am putea avea in 2006 echipa in Divizia A“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS