10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiTichia de margaritar...

Tichia de margaritar…

In ultimii ani, Universitatea a fost macinata, printre altele, si de multe scandaluri si tensiuni care s-au repercutat (in)direct asupra jucatorilor. Oltenii au avut potentialul de a urca pe locul patru (in campionatul 2003/2004), dar apoi si-au taiat singuri coarda, cum au facut-o si in alte ocazii, iar in vara acestui an au retrogradat. Toti il indica pe Dinel Staicu ca principal vinovat, dar sustin ca si cei care l-au consiliat au o mare parte de vina, mai ales ca anumite scandaluri au fost, se pare, si regizate. Si uite unde am ajuns: dupa 41 de ani de prima liga, jucam in Divizia B!


Am luat-o de la zero, cum se spune, adica acum incercam repromovarea in Divizia A cu o echipa complet noua, tinara si care a inceput foarte bine acest campionat: trei victorii din trei meciuri. Dupa o vara destul de agitata, au venit aceste trei victorii in campionat si credeam cu totii ca vom avea liniste. Chiar ne intrebam zilele trecute ca, in contextul actual, linistea ar fi un adevarat noroc pentru Universitatea si Craiova. Minunea n-a tinut decit, repet, trei etape si patronul Universitatii si-a facut-o cu mina lui, cum se zice, uitind ca orice scandal are repercusiuni asupra echipei!


In aproape toate declaratiile, patronul oltenilor are darul de a inflama atmosfera printr-un limbaj pestrit. Asta n-ar fi nimic. Becali si Mititelu au si ei „suporteri“, dar problema este ca aceste scandaluri au efect negativ in teren. De doua zile, Bania vorbeste doar despre declaratiile acuzatoare facute de patronul Universitatii la adresa alesilor locali (primar, consilieri), acuzatii care au surprins si iritat pe toata lumea. Universitatea nu avea nevoie acum de nici o gilceava. Abia acum incepe greul pentru Universitatea… Din acest „razboi“ Mititelu – Consiliul Local nu cistiga Universitatea, dar ar putea pierde!


In loc de incheiere: fratii Iancu, cei care finanteaza din iarna acestui an Politehnica Timisoara prin Balkan Petroleum, au declarat ca, initial, au intentionat sa finanteze Universitatea, dar au renuntat din cauza scandalurilor din Craiova! Fara comentarii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII