12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSa promovati bine!

Sa promovati bine!

Miine se incheie cel mai negru an din istoria Universitatii si incepe unul nou, care trebuie sa fie sezonul renasterii celei mai iubite echipe din România. Toti cei care faceti parte din echipa Universitatii trebuie sa fiti constienti de importanta misiunii pe care o aveti, aceea de a reda Stiintei stralucirea de odinioara si mai mult decit atit. Stim ca nu sinteti vinovati pentru situatia umilitoare in care a ajuns echipa oltenilor de pretutindeni, insa acest lucru nu o sa va apere de repudierea publica de care veti avea parte daca Universitatea nu va promova la sfirsitul sezonului.


In vara, ati venit in curtea Universitatii de la Caracal, de la Petrosani si chiar din Australia. Acest lucru are insa mai putina importanta, pentru ca acum sinteti cu totii olteni. Sinteti „leii din Banie“ si trebuie sa va respectati acest renume, facind orice sacrificiu este necesar pentru a apara blazonul celei mai frumoase echipe din tara. Aveti dreptul si onoarea sa fiti sustinuti de minunatul public oltean, asa cum si fanii au dreptul sa se astepte la rezultate din partea voastra. Nimeni nu este inconstient sa va ceara sa faceti spectacol, insa rezultate care sa duca la promovare trebuie sa obtineti, indiferent de mijloace.


Daca veti promova, gloria va fi a voastra si veti ramine scrisi in cartea de aur a Universitatii. Nu o sa aveti statuie ca Oblemenco, insa veti ramine pentru totdeauna in inimile sutelor de mii de suporteri ai acestei echipe. Recunostinta fanilor Stiintei este cel putin la fel de mare ca si ura pe care acestia o poarta tradatorilor echipei. Daca ii veti respecta, va vor iubi. Daca ii veti desconsidera si le veti trada visele, va vor renega si va vor uri. De aceea va zic: sa promovati bine! Altfel…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS