6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSinguri pe creanga

Singuri pe creanga

Dezastrul consemnat in sezonul precedent de catre Universitatea este pe cale sa se repete, in cazul in care oficialii de pe Unirii 86 nu vor reusi sa coopteze si jucatori de certa valoare. Spun asta pentru ca Adrian Mititelu nu este o persoana agreata in Capitala, nu detinem un staff influent, nu avem o finantare care sa confere siguranta, nu avem un tehnician cu experienta, nu avem un lot puternic si nici prieteni pe la FRF, LPF sau CCA. Aveam nevoie de toate aceste „nimicuri“, pe linga ambitia care ne caracterizeaza regiunea, deoarece obiectivul propus nu sta la indemina oricui. Divizia B nu este deloc usoara, anul acesta pica sase echipe, sint destule pretendente la podium, iar echipele care completeaza seria a doua nu sint deloc de neglijat. Sa exemplificam fiecare concurenta in parte si vom vedea ca ne razboim cu toata lumea, care, culmea nesimtirii, au si niste fotbalisti prin lot, nu doar practicanti ai sportului-rege.


Pentru ca Bucurestiul detine numai putin de patru grupari importante (Dinamo II, Rapid II, Inter Gaz, Juventus), la care mai adaugam Otopeniul, echipa care anul trecut nu a reusit promovarea si va incerca din nou, avem certitudinea ca ne vor face zile fripte. Am enumerat doar cinci dusmani. Continuam cu Petrolul si FC Sibiu, care nu concep sa esueze in tentativa de a reveni in primul esalon, adaugam niste pui de maidanezi de pe la Poiana Cimpina si International Pitesti si am spus deja noua echipe care vor sa ne casapeasca. A mai ramas Unirea Urziceni, FC Caracal, Minerul Motru, Dunarea Giurgiu, CSM Rimnicu Vilcea si, nu in ultimul rind, Dacia Mioveni, care ne-a pirlit de doua ori in pregatiri si a demonstrat ca poate produce oricind o surpriza. Pai, e greu, nenica, pentru ca echipele care au mai ramas cit de cit accesibile nu vor sa se numere printre cele sase formatii care vor suge vitamina C de la anul, doar de dragul de a fi batute de Universitatea.


In concluzie, sintem singuri impotriva tuturor. Idealul lui Adrian Mititelu este unul maret, pe care ni-l dorim cu totii, dar mai trebuie adusi si citiva purisani, care stiu bine joaca in teren, altfel riscam sa raminem in „B“ mult timp, ca Poli Timisoara, „U“ Cluj si UT Arad sau, mai rau, sa facem, Doamne fereste, o hora olteneasca prin Divizia C si sa ajungem de risul curcilor…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS